Капитанът на Русия подписа с Анжи

20:57
Капитанът на Русия подписа с Анжи
Ръководството на Анжи финализира трансфера на Игор Денисов от Зенит, съобщава официалният сайт на клуба от Махачкала.

29-годишният футболист игра в последните 11 години за тима от Санкт Петербург, но през миналия сезон Денисов се забърка в скандал с шефовете на клуба. Халфът беше бесен, че получава по-малка заплата от чужденците Хълк и Аксел Витцел. Денисов бе изваден от първия отбор за известен период от време, след което бе върнат. Въпреки това обаче, той бе поставен в трансферната листа на Зенит и от Анжи се възползваха.

"Много сме доволни, че успяхме да привлечем Денисов. Смятаме, че това е страхотно попълнение за нас", заяви генералният директор на Анжи Айваю Казакмедов.

"Радвам се, че идвам тук. Анжи е най-динамичният отбор в последно време", пък коментира Игор Денисов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

deitona22
21.06.2013 21:51

Пффф за пари да напусне отбора който го е направил играч..нещо като фалкао

deitona22
22.06.2013 13:19

Имаш право,не се замислих за това *smile*

El_Fenomeno_9
21.06.2013 23:36

Това беше неуважение към целия ни отбор , не само към него ! Но съм сигурен , че това няма нищо общо със Спалети , той не би позволил такива небесни заплати , просто Газпром реши да изпере малко пари и от това си изпатихме ние ... Лошото е , че отбора ни застаря , а не пожъна така очакваните успехи , да видим дали Газпром ще продължи така да налива пари ..

dzhalev_71
21.06.2013 22:01

Ами не може някакви дебютанти (ако мога така да се изразя) да идват в отбора и да взимат повече от човек дето се е раздавал 11 години за доброто на клуба. Особено пък тоя лумпен Витцел дето чеп за зеле не става от него.

lafferty
21.06.2013 22:00

Така е прав си и ти, но има и друго нещо, той е израснал в този отбор и се е раздавал със сърце за него и идват 2-ма чужденци и взимат доста повече пари от него. Това е неуважение към самият играч, все пак 11 години е бил част от успехите на Зенит, а Хълк и Витсел от скоро са в отбора.