Байерн започва защитата на титлата си срещу М'Гладбах

14:18
Байерн започва защитата на титлата си срещу М'Гладбах
Спечелилият требъл през миналия сезон Байерн Мюнхен ще стартира с домакинство на Борусия Мьонгехгладбах в 51-ия сезон на немската Бундеслига.

Двубоят, с който ще се открие новата кампания, ще се играе на 9 август (петък) на "Алианц Арена". Това ще бъде дебют в шампионата за новия старши треньор на баварците Хосеп Гуардиола. Байерн спечели Шампионската лига, първенството и Купата на Германия през миналия сезон.

Вицешампионът Борусия Дортмунд открива кампанията с гостуване на Аугсбург. Шалке 04 пък ще приеме Хамбургер в едно от дербитата на първия кръг. Завърналият се в елита Херта е домакин на Айнтрахт Франкфурт, а другият новак Айнтрахт Брауншвайг приема Вердер Бремен.

Програма за първия кръг на Бундеслигата:

Байерн Мюнхен - Борусия Мьонгехгладбах
Майнц 05 - Щутгарт
Хофенхайм - Нюрнберг
Шалке 04 - Хамбургер
Байер Леверкузен - Фрайбург
Хановер 96 - Волфсбург
Аугсбург - Борусия Дортмунд
Айнтрахт Брауншвайг - Вердер Бремен
Херта Берлин - Айнтрахт Франкфурт

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Arsenal966
24.06.2013 17:57

Както каза dzhalev_71,Байерн ще диктуват положението заедно със Борусия Дортмунд.Жълто-черните ще се представят по-зле според мен от миналия сезон и нищо чудно да завършат на 3то,като среброто да вземе Шалке или Байер.Гьотце е един от най-важните играчи и Ройс няма да може да играе сам.Ако пък не задържат поне и за следващият сезон Левандовски,положението става много лошо.Да не говорим пък и за Хумелс,който също може да си тръгне...

sksw
22.06.2013 12:56

С оглед на това, че Дортмунд изгубиха ключови играчи, аз лично не виждам кой ще спре Байерн този сезон. Освен, че Марио пристигна в Байерн, сега тренер е Гуардиола.. Така че, ако някой смята, че Байерн ще станат слаби, се лъже хаха Някой хора трябва да приемат, че Байерн в последните години са едни от най-добрите и за напред ще е така. В последните 4 години играха 3 финала в ШЛ. Сега има Ауди Къп, Суперкупи на Германия с Дортмунд и на Европа с Челси. Ще се види дали Байерн няма да са шампиони *smile* Дано Абрамович е тук, след мача с Челси *smile*

Bayern85_
21.06.2013 20:11

Много му бъркат в задника тия лоши Байерн *smile*,да не си им скрит фен?Явно теб те радват повече загубите на другите отбори,отколкото победите на челси,жалка картинка си.

dzhalev_71
21.06.2013 14:24

Дано се получи интересно първенство. Байерн и Дортмунд ще диктуват положението, но да видим кой ще се присъедини към тях.