Ривалдо подкрепи протестите в Бразилия

17:30
Ривалдо подкрепи протестите в Бразилия
Бившият нападател на бразилския национален отбор и световен шампион от 2002-ра Ривалдо подкрепи протестите в Бразилия по време на мачовете от турнира за купата на конфедерациите, който е генерална репетиция за Мондиал 2014.

"Не сме в състояние да бъдем домакини на Мондиала, не и в този момент, написа 41-годишният Ривалдо в своя профил в социалната мрежа Туитър. Сега не ни трябва Мондиал, необходимо ни е здравеопазване и образование. С тишина нищо не може да се промени. Поздравявам народа на Бразилия, който е единен и показа своята голяма сила. Може би по този начин нещо може да се промени. Срамно е, че се похарчиха толкова пари, а нашите болници и училища са в лошо състояние. Това съм го почувствал на собствената си кожа, ходил съм в държавно училище. Боли ме, когато се сетя как умря баща ми, защото не беше в добре оборудвана болница", заяви Ривалдо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

KMFDM
20.06.2013 17:52

Офф и това го е писал човек който''УЖ ''разбира от футбол.Написал 5 Ривалдо и най-отдолу уцелил името от снимката Роналдо,но може пък и Ривалдо да е на снимката нз.*devil*

nasko72
20.06.2013 17:49

много се е променил ривалдо станал почти двойник на Роналдо*joking**joking*