Сюрианска - Малмьо, спечелен

13:31
Сюрианска - Малмьо, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. юни: 10 познати от 19 мача - 52.6% успеваемост

Залог на деня за 20.06.2013 г.



Сюрианска е един от големите фаворити за изпадане, а Малмьо е сред претендентите за първата позиция. Когато е домакин Сюрианска почти винаги залага на изключително дефанзивен игрови подход и това е причината тимът да не се е разписвал в четири от шестте си изяви на собственият си стадион от началото на кампанията. През последните сезон отборът се спасяваше от изпадане преди всичко благодарение на бойния си дух, но сега изглежда, че последното място е гарантирано. Нито един от тези два тима не е играл официален мач от вече почти три седмици, като по време на тази пауза в лагера на домакините плъзна вирус и голяма част от играчите бяха дълго време с висока температура и пропуснаха сериозна част от подготовката. Липсата на някои от тях днес е неизбежна, поради не непълното им възстановяване. Малмьо трябва да спечели този мач, защото не може да си позволи по-голямо изоставане от лидера. Гостите спечелиха и трите си предишни срещи с този съперник, а в цялата история на това съперничество Сюрианска никога не е успявала дори да се разпише.

Прогноза: 2; Коефициент: 1.66

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация