Димитър Пенев ще бъде специален гост на Фен Купа в Хасково

13:20
Димитър Пенев ще бъде специален гост на Фен Купа в Хасково
За първи път тази година футболните умения на организаторите на Каменица Фен Купа ще бъдат поставени на изпитание директно пред големия приятел на турнира Димитър Пенев.

Пенев ще гостува на Градския стадион в Хасково,където ще се играят мачовете от регионалния полуфинал на турнира. Сборен отбор от представители на медиите в града ще се изправи в демонстративен мач срещу специална селекция от екипа стоящ зад най-големия и вълнуващ футболен турнир за приятели в България.

Дербито ще се проведе веднага след планираното за 12:00 часа в събота официалното откриване, като момичетата на Фен Купа обещават да подкрепят организаторите и да разконцентрират противниковия отбор до след последния съдийски сигнал. Емоциите на Градския стадион няма да съпътстват само демонстративния мач - освен това дерби ще се изиграят още 64 мача от обновената игрова схема с групова фаза и директни елиминации, а в неделя по обяд ще стане ясно кой тим ще вдигне хасковската Фен Купа и заедно със своя подгласник ще продължи в битката за спечелване на пътуване до Рио. Голямата награда в тазгодишното 11-то издание на Kamenitza Фен Купа още тази есен ще пренесе националните шампиони чак в Бразилия, а заедно с тях ще отпътува и още една компания.

Мачовете на Градския стадион ще започнат точно в 09:00 часа и ще продължат до късния съботен следобяд (22 юни), като дербитата от елиминационната фаза ще се играят от 9:00 до 13:00 в неделя (23 юни).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация