Хекен - Отвидаберг, загубен

17:29
Хекен - Отвидаберг, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. юни: 10 познати от 18 мача - 55.6% успеваемост

Залог на деня за 19.06.2013 г.



Хекен загуби последното си домакинство на Елфсборг крайно незаслужено, след като създаде редица голови възможности, които пропусна, а надигра своя тогавашен съперник по всички показатели. Елфите във въпросния мач поведоха малко случайно в началото на срещата, а след това на терена имаше само един отбор и това беше този на домакините, който беше лишен от услугите и на няколко от титулярните си играчи. Отвидаберг е вече втори сезон в елита, като през настоящия той загуби половината от визитите си, показвайки сериозни слабости в атака, след като успя да се разпише едва два пъти в шест мача извън домашния си стадион. Хекен е стабилен домакин, като в половината си домакинските срещи до тук през сезона не допусна попадение. Ако днес и мощните играчи в атака свършат своята работа, то трите точки следва да останат в актива на домакините.

Прогноза: 1; Коефициент: 1.73

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация