Локомотив Москва освободи Славен Билич

19:20
Локомотив Москва освободи Славен Билич
Руският клуб Локомотив Москва разтрогна договора с главния треньор Славен Билич по взаимно съгласие и без взаимни претенции, съобщи пресслужбата на московския клуб. На мястото на хърватския треньор и бивш селекционер на хърватския национален отбор Славен Билич ще бъде назначен Леонид Кучук, който днес, 18-ти юни, ще бъде представен на отбора от президентката на московския клуб Олга Смородска.

През миналия сезон Локомотив Москва с 43 точки се класира на 9-то място на 21 точки зад шампиона ЦСКА Москва. На 9 януари 2013 година Леонид Кучук бе официално представен като главен треньор на Кубан Краснодар и под негово ръководство Кубан се класира на 5-то място в руското футболно първенство и ще участва в турнира Лига Европа.

Преди началото на новия сезон ръководството на Кубан предложи на Кучук нов тригодишен договор и треньорът даде съгласието си. Но след това Леонид Кучук неочаквано изчезна от
отбора на Кубан, без да обясни причините и престана да си вдига телефона. След известно време Леонид Кучук обяви, че прекратява сътрудничеството си с Кубан Краснодар.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация