Елверум - Сандефьорд, загубен

15:11
Елверум -  Сандефьорд, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. юни: 10 познати от 16 мача - 63.0% успеваемост

Залог на деня за 17.06.2013 г.

 Елверум -  Сандефьорд 

Елверум е малък клуб, а моментните му игрови възможности подсказват, че място му толкова високо във футболната пирамида на норвежкия футбол е напълно незаслужено. Личните ми съмнения са, че той се замесва в доста съмнителни срещи с изминаването на всеки кръгове все повече ми се струва, че не са безпочвени. Преди едно домакинство той отстъпи на Стабек с "класически" резултат - 3:4, а преди това в домакинството си на Ранхайм (1:4 КР) изпълни доста успешно опцията за развръзка на ПП/КР 1/2. Поведе рано, а през втората част Ранхайм безпроблемно отбеляза четири гола. Поведението на букмейкърите във въпросния мач с Ранхайм беше показателно. След като Елверум откри резултата рано почти никъде не се предлагаха залози за този мач на живо и след само едно полувреме игра стана ясно, защо. В каквото и да се замесва Елверум, то все е с наличието на доста голове. Сандефьорд както гласи клишете е с класа над съперника си, а и бележи с лекота когато е гост и тук предложената опция изглежда единственият смислен избор.

Прогноза: Над 2,5 гола, Коефициент: 1,6

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
17.06.2013 15:33

Някой да има информация за мача Ханза Рощок(19)-Байерн Мюнхен(19).Предварително благодаря*smile*

night_wolf1984
17.06.2013 21:15

*beer**beer**beer*

valdes021
17.06.2013 21:04

Мача се е играя в момента 47 минута Б. Мюнхен водят с 1:0