Попов: Винаги искам да се отлича, но това не е най-важното

15:40
Попов: Винаги искам да се отлича, но това не е най-важното
"Радвам се да се завърна в Кубан", заяви за официалния сайт на клуба Ивелин Попов, който започна подготовка за новия сезон с отбора от Краснодар.

Капитанът на България се присъедини по-късно към лагера на отбора си в Австрия, защото имаше ангажименти с националния отбор. На 30 май лъвовете сразиха с 2:0 Япония, а на 4 юни се наложиха с 2:1 над Казахстан, отново като гост. И в двата мача Попето, който е свързван с трансфер в Астън Вила, не успя да се разпише.

"Радвам се да се завърна в Кубан. Емоциите са добри и е много хубаво да започна подготовка за новия сезон", сподели Попов.

Запитан защо не вкарва редовно за България, както за клуба си, той отговори: "Не знам и това не е важно. Няма да се сърдя, ако вкарвам само за Кубан, докато клубът и държавата ми печелят мачовете си. Разбира се, винаги искам да се отлича, когато играя за националния, но целта ми винаги е работата в колектива. За мен победата е много по-важна от персоналните успехи", добави крилото.

Попов заяви, че няма проблем да остане в клуба си и след лятото, докато от Кубан твърдят, че няма да пуснат звездата си в друг клуб.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация