Алмерия - Лас Палмас, 20:00 часа

14:07
Алмерия - Лас Палмас, 20:00 часа
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. юни: 9 познати от 15 мача - 60% успеваемост

Залог на деня за 16.06.2013 г.



Чудесният коефициент и показателите на статистиката напълно оправдават избора на тази опция. Девет от общо единадесетте срещи между Алмерия и Лас Палмас приключиха с опцията за попадения и в двете врати. Предвид резултата от първия мач (1:1) гостуващият тим ще бъде длъжен да търси гол тук на всяка цена като поетите от него рискове в атака трудно ще могат да бъдат компенсирани с прецизна игра в отбрана. Алмерия отбеляза поне по два гола в последните си три домакински изяви, но и допусна топката да навести мрежата й във всяка една от тези срещи и днес изглежда почти невероятно да разчита на това да запази началния резултат като краен. Тези два тима винаги предлагат атрактивна игра и изборът и на други опции, свързани с наличие на определен брой голове в мача, си струват.

Прогноза: Гол/Гол; Коефициент: 2

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

norhtson
16.06.2013 19:01

Благодаря за инфото LoNsDaLe_, то е ясно, че всеки сам си поема рисковете.
А откъде черпите информация за движението на коефицентите?
А, да не забравя да благодаря и на г-н Сотиров за вчерашния мач с който доизкърти къде що имаше останал чешки фаянс, 3-4 който завърши имам впредвид.

LoNsDaLe_
16.06.2013 22:04

Аз ползвам няколко, но най-често oddsportal. Иначе паднаха Аурих, което си беше очаквано спрямо съперникът им, но въпросният човек, от когото взех инфото не знам къде е очаквал тоя фикс. Иначе Сотирка отново класа, 1-1 свърши. *beer*

LoNsDaLe_
16.06.2013 17:06

Във пространството се говори на фикс в Перу днес между Спортинг и Аурих. Просто споделям, никой не задължавам да следва или прави каквото и да било. Спортинг имат страшна доманска форма, а Аурих са доста зле, но днес "уж" няма да загубят. Последните 12 часа има дроп от 21% на 2-ката, а Х2 е @2.20/30

Kotov
16.06.2013 14:43

даже неска може да се потърси х на италия мексико смятам че ще нарпавят скчуен мач 1-1 или 0-0

Kotov
16.06.2013 14:13

според мен мача е 1ца на полувреме на краен