Трансферен дневник: Юве иска от Юнайтед 15 млн. евро плюс Нани за Маркизио

20:15
Трансферен дневник: Юве иска от Юнайтед 15 млн. евро плюс Нани за Маркизио
Вижте всичко най-интересно от случилото се на трансферния пазар до този час на деня (15.06.2013 г.):

Официално финализирани трансфери

Със седем нови футболисти стартира подготовка днес Локомотив София. Старши треньорът Емил Велев изведе 19 играчи на първо занимание преди старта на новия сезон на клубния стадион в квартал "Надежда".

Новите попълнения са Жан-Баптист Якасонго, Джереми Родригес, Тодор Христов, Даниел Гаджев, Дилян Колев, Марко Ранджелович и Кристиан Кацарев.

Освен това тренировки с отбора на проби ще изкара и нападателят Кирил Михайлов, който е юноша на Левски. Утре железничарите заминават на първия лагер в Банско, където към тима ще се присъедини също на проби Азрак Махамат. Дефанзивният френски халф игра през пролетта в редиците на Етър.

На подготовката в планинското градче ще бъдат тествани още футболисти и така групата, с която Велев ще работи ще стане от около 25 играчи.

От ръководството на Локомотив, че през следващата седмица ще водят разговори с футболистите, чиито договори изтичат в края на месеца, след което ще има яснота кои ще останат и кои ще напуснат. Поставените цели са Локомотив да играе добър и резултатен футбол и да завърши в топ 7 на класирането. Според развитието на сезона задачите могат да се променят.

Александър Станков е новият треньор на Локомотив Пловдив. Специалистът бе представен днес на официална пресконференция на "Лаута".

Негови помощници ще бъдат Христо Колев, Михаил Ролев и Жикица Тасевски, който е бил наставник на македонския Работнички Скопие.

Пред журналистите бяха представени трите нови попълнения - Мартин Камбуров, който за последно игра в ЦСКА, Здравко Лазаров от Славия и Руслан Куанг от Ботев Враца.



Халфът Денилсон парафира със Сао Пауло, съобщава официалният сайт на бразилския клуб. Футболистът се завръща на стадион "Морумби", след като е отказал оферти от Сантос Сао Пауло, Гремио и Крузейро. Денилсон бе освободен от Арсенал в началото на този месец, след като договорът на играча изтече.



Английският първодивизионен тим Саутхямптън хвърли първата си голяма трансферна бомба. Светците привлякоха хърватския защитник на Лион - Деян Ловрен. 23-годишният талант парафира договор за 4 години, след като по-рано от ръководството на френския тим приеха офертата от 10 млн. евро на Саутхямптън за състезателните му права.



Вероятни трансфери, преговори в напреднала фаза

Ливърпул е близо до привличането на Симон Миноле, съобщава "ББС спортс".

От ръководството на червените са предложили осем милиона паунда за вратаря, като черните котки са отговорили с контраоферта, искайки десет милиона паунда.

Въпреки различията желанията на двата клуба, "ББС" съобщава, че в близките дни се очаква да бъде постигната договорка.

Ръководството на Зенит е приело оферта от Челси на стойност 35 милиона паунда за звездата си Хълк, съобщава пресата в Англия. От руския клуб са се съобразили с желанието на нападателя да напусне отбора. След края на турнира за Купата на Конфедерациите се очаква футболистът да договори личните си условия със сините.

Слухове и спекулации

ПСЖ е на път да се активизира на трансферния пазар. Френският шампион вижда в лицето на бранителя на Челси Давид Луис идеален партньор на Тиаго Силва (Daily Mirror).

Манчестър Сити се включи в битката между Челси, Арсенал и Ювентус за подписа на нападателя на Фиорентина Стеван Йоветич (Sky Sports).

Ювентус е готов да пусне Клаудио Маркизио в Манчестър Юнайтед при едно условие - 15 млн. евро плюс Луиш Нани.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

biancorosso
16.06.2013 12:45

хахахах това някакъв виц ли е ? Или е по-скоро поредната журналистическа измислица *wink* За какво ни е Нани ? За какво да си продаваме Маркизио, при положение, че в момента имаме невероятна халфова линия - Маркизио, Погба, Пирло, Видал ? Пирло ще направи още 1-2 сезона на високо ниво и ще се откаже. Бъдещето в халфовата линия на Юве е ПОГБА - ВИДАЛ - МАРКИЗИО. А тоя Нани е толкова противен и е такъв егоист, че едва ли са много грандовете, които биха го искали в състава си *wink*

ANDRV
16.06.2013 09:53

15 и Нани АХАХАХАХААХАХАХАХХАХАХААХАХАХ. То само Нани за Маркизио не си заслужава теа па *lol*

Cloyster
16.06.2013 03:13

Давайте го тоя бездарник Нани+парите и да взимаме Маркизио - това ще е кокошка за кон,както и да го погледнеш - перфектна сделка *smile*

kapoB
16.06.2013 00:36

Дано последното от "Слухове и спекулации" се окаже вярно.Маркизио би преобразил халфовата линия и облика на целият отбор! *smile*

sparco24
15.06.2013 22:43

Много харесвам Маркизио! Страхотен футболист е и ще се радвам да го видя в Юнайтед! *smile*

mario93
15.06.2013 21:48

Але аре давайте Руни и 5 милн и го взимате*lol**lol**lol*

degea97_
15.06.2013 20:53

15 + Нани са преувеличени за Маркизио 5-10 по - ме устройва , но 15 и Нани , стабилно си вярват ;д

Anders0n
15.06.2013 21:15

Да не ги даваш ти тези пари е брато,кво ти пука?

Neill_88
15.06.2013 20:43

Това с Йоветич вече стана като Дързост и красота. А за Маркизио - пак не мисля, че си струва.

a00011
15.06.2013 20:35

Всички искат Луис *lol* С такъв интерес нищо чудно и да го продадем .

degea97_
15.06.2013 20:51

Еми логично е няма как да кажа на черното бяло , както правите вие по - принцип , а ако си промени държанието на терена като имам в предвид тия безумни влизания и да влиза без да мисли в краката на противниците може да стане много голям . *wink*

Anders0n
15.06.2013 20:19

Ееее браво на Светците,много добър трансфер и то за 10 милиона,за перспективен млад бранител на 23 години,супер! (на фифата винаги си го купувам ;д )