Квидинг - Халмия, загубен

15:49
Квидинг - Халмия, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. юни: 9 познати от 14 мача - 64.3% успеваемост

Залог на деня за 15.06.2013 г.



Квидинг загуби седем от деветте си мача от началото на сезон на сезона, като въпреки че не е изминала и половината от него, изглежда че първият изпадащ тим е вече ясен. Причината да твърдя това в толкова ранна фаза е, че отборът на Квидинг беше напуснат от почти всичките му основни играчи от миналата година, а на техните места не пристигна нито един по-класен нов състезател. Козът на Квидинг е изкуственият терен, на който домакинства, но той се оказва лесно преодолимо препятствие за по-класните съперници. Фактът, че Квидинг е един от двата тима без домакинска победа от началото на сезон, е показателен. В предишния кръг Квидинг записа дебютна победа, след като надви минимално навън Кристиандстад, който обаче беше редица основни играчи и въпреки това пропусна редица голови възможности. Съдбата на днешните домакини изглежда предрешена и слабите резултата свързани с тях няма да бъдат изненада за никой, който е наясно с реалностите в тази дивизия. Халмая стартира страхотно тази кампания, като спечели седем от десет мача, а взе пълни комплекти точки във всичките си шест предишни шампионатни изяви. Всички по-стойности тимове гостували тук си тръгнаха с победи и Халмия следва да направи същото, като само изкуствената настилка едва ли ще направи така, че точно срещу този съперник тя да прекъсне победната си серия.

Прогноза: 2; Коефициент: 1.80

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LoNsDaLe_
16.06.2013 11:33

Ето това имах предвид за Италия. Никога няма да разбера този отбор как се мотивира за важни мачове а в същия момент преспокойно прави Х с Хайти. Не успях да гледам мача снощи, но до колкото разбрах Холандия са играли много добре и е било липса на късмет, че не са вкарали.

LoNsDaLe_
15.06.2013 16:05

Сотирка аз лично в началото изпитвах доста трудности от нормалния терен на изкуствена настила, доста по различно се движи топката, сега вече не правя разлика защото съм свикнал.

Днеска на пръв поглед, нямам много време за анализи, харесвам Кабо Верде срещу Сиера Лионе- @1.70 и голове защото Сиера Лионе предполагам, че ще атакува, а Кабо Верде вкарва срещу отбори, които атакуват и по принцип виждат зор срещу организирана защитата. Мача на деня обаче е Италия под 21 срещу Холандия под 21. Там не съм решил окончателно заради Италия, но мисля че може да стане гол/гол.

mistral
15.06.2013 18:52

Или аз не съм се изразил правилно или ти нещо не си разбрал. Не говоря за статистика, а за треньорски грешки. Много често при такива ваканции (не само при холанците), спойката в отбора се разпада. Не случайно повечето пъти отборът спечелил титлата в някое такова първенство не тръгва добре в началото, но си играе мачовете с един и същ състав и се постига така необходимата спойка. Не случайно в последните 1-2 години наблюдаваме по-слаби ротации в маловажни мачове и титулярите в по-голямата си част са на терена макар и често впоследствие да ги сменят в хода на срещата.

devic
15.06.2013 18:32

тия статистики са за да могат някои сайтове да се издържат. има къде-къде по-важни елементи. като пуснеш 2 еднакви числа подред в тотото и ги хванеш нали не означава че и третото ше е това. аз също клоня към Тоталния футбол. само не разбрах защо им беше да си правят головата разлика с руснаците и после с лека ръка да пуснат на испания. това е като в покера - рейзваш до ривъра с добра ръка и накрая фолдваш.

mistral
15.06.2013 17:44

Да се включа по-рано, да не кажеш после нещо *joking* Повече ми харесват холандците, но има един детайл, който ме смущава. Досега винаги на големи първенства, когато холандците разпуснат титулярите да почиват в маловажен мач, в следващата среща не могат да достигнат нивото от първите мачове. При всички положения избягвай да вземаш нещо премач, което трябва лалетата да го свършат. Погледай малко и ги вземи на живо, ако ти харесат. Успех

LoNsDaLe_
15.06.2013 17:27

Мерси за допълнителното инфото по мача *beer* Със сигурност ще се включа в новата рубрика, но по-късно евентуално, за да мога да обмисля добре нещата. Иначе евала отново, много добри попадения имате, редовно чета анализите в пробет.

joro_sotirov
15.06.2013 16:39

под вчерашното предложение ти писах и ако не си го видял погледни. Мисля, че ще ти е от полза. И аз да ти каза от това което гледах на ЕВРО-то в Израел открито симпатизирам на ИГРАТА (не на отбора) на холандците и за мен днес те са фаворити. И Г/Г и над 2,5 го виждам, че и тях ги виждам като краен победител в конкретния двубой. В ProBet.bg без да правя реклама има хубави мачове днес. Можете да се включиш с прогнози и в новата рубрика за Купата на конфедер. като ще се радвам, ако точно ти го направиш, защото възходът ти в бетинга в последно време според мен е безспорен. А за Кабо Верде ще ти пусна на лични един анализ, който мисля, че ще те улесни доста.