Хаукар - КА Акурейри, спечелен

14:48
Хаукар - КА Акурейри, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. юни: 8 познати от 13 мача - 61.5% успеваемост

Залог на деня за 14.06.2013 г.



През миналия сезон и двата тима бяха индиректно замесени в битката за промоция, но сегашните им възможности се разминават доста сериозно. КА Акурейри загуби последните си три шампионати срещи и спечели само веднъж през настоящата кампания. Като оправдание за това може да се посочи фактът, че редица основни играчи напуснаха клуба преди старта на кампанията, а на техните места бяха привлечени състезатели без почти никакъв опит. Ако приемем, че първата позиция в този ешелон е запазена за Гриндавик, то за второто място се оказва, че има доста кандидати, но фаворит за него е точно тимът на Хаукар. Той запази целият си основен състав от миналия сезон, като добави към него и няколко нови играчи с опит, дори в елита на Исландия. Неговата селекция изглежда най-стойностната след тази на Гриндавик. Логично от началото на сезона Хаукар загуби само от Гриндавик минимално и спечели три от петте си официални срещи. Букмейкърите все още не са свикнали с новите реалности в тази дивизия и вероятно това е причината за колебанията на ставките на пазара през деня, а и поради това домакините са толкова добре оценени при тези обстоятелства.

Прогноза: 1; Коефициент: 2.05

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

norhtson
14.06.2013 19:14

Супер попадение в Чехия г-н Сотиров!
Сигурно е било голям театър *smile*
Само съжалявам, че не се доверих изцяло, но и на полувреме Х2 си беше 3,40 *smile*

Kotov
14.06.2013 19:00

хака са адски слаби гости някой х ме съмнява те викингит колко пъти гледам че повеждат и ги обръщат ... по скоро може да се търси над 2.5 на атлон-лонгфорт или мелгар 1 карчи и х може да тане мелгар

LoNsDaLe_
14.06.2013 18:04

Супер прогноза с Астана Сотирка *beer*
Аз мисля, че днес Хака-@1.80 трябва да вземе първа победа като гост срещу най-слабия в лигата

LoNsDaLe_
15.06.2013 15:43

Готин пич е мистрал, ние се знаем с него от доста време. Днеска на пръв поглед, нямам много време за анализи, харесвам Кабо Верде срещу Сиера Лионе- @1.70 и голове защото Сиера Лионе предполагам, че ще атакува, а Кабо Верде вкарва срещу отбори, които атакуват и по принцип виждат зор срещу организирана защитата. Мача на деня обаче е Италия под 21 срещу Холандия под 21. Там не съм решил окончателно заради Италия, но мисля че може да стане гол/гол.

joro_sotirov
15.06.2013 15:14

да, Мистрал и преди ни обърна внимание на състоянието на Викингит и е добре мненията на подобни хора като него (винаги е много прецизен, добре подплатен и знае много) да си ги записваш някъде. Няма как всичко да се помни, а ти имаш добро последователно отношение според мен към бетинга и за да се опитваш да се задържаш с константно добри резултати си води записки за по-екзотичните (че и не само за тях) първенства. А относно Хака само с едно изречение. Сейняйоен няма изместване от първото място (аз съм писал за тях и тук и в ПроБет), та Хака нито може да им бъде конкурент за първото място (защото само то дава право на промо) нито може да ги спре по какъвто и да било начин тези богаташи. Само с името си Хака не е фактор и според мен и те си го знаят и си играят за здраве и за някой и друг фикс.

LoNsDaLe_
15.06.2013 11:58

За жалост се набутах майна. Ако беше постнал по рано щях да го покрия на лайв поне, ама няма значение. *blush*

sami
14.06.2013 23:09

Чудесна оценка за качествата на Викингит... писах ти няколко думи и под предишната прогноза *smile* От мен 1-ца на Мелгар, сега върви 0-0 към 10-тата минута, но направиха 6 поредни домакински победи, едва ли ще пропуснат и днешния си непретенциозен съперник!

mistral
14.06.2013 18:39

Ммм, писах го и преди, Викингит на хартия има по-силен отбор от миналата година, въпрос на време е да тръгне (може би като сменят тренера *smile* ) . Хака има класата, но дали има желанието. Мен ме съмнява. Успех, ако си го играл, ако не - пак си помисли *smile*

Kotov
14.06.2013 14:52

твърдо за един път да сме на едно мнение даже мисля че и под 2.5 ще стане 1-0 на краен го мисля