Гигов обяви съдиите, подпирали Черно море

09:58
Гигов обяви съдиите, подпирали Черно море
Собственикът на Локомотив София Николай Гигов обяви имената на четирима съдии, помагали на Черно море да стигне до евротурнирите. Във въпросния "черен списък" влизат Георги Игнатов (свирил 5 мача на варненци), Стефан Спасов (4 мача), Георги Йорданов и Христо Ристосков, пише "Меридиан мач".

След загубата от ЦСКА с 0:1 вчера, босът на "железничарите" беше бесен на рефера Игнатов, нарече го "палячо" и обеща, че ще го гони, докато не го отстрани.

Претенции към съдийството имаха и от щаба на ЦСКА, а Любослав Пенев обеща, че ще подаде жалба срещу Георги Игнатов и помощниците му.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MB_KrisS
24.05.2009 14:06

Какъв му е проблема на Гигов? Неговия отбор просто не може да вкара. Игнатов им свири и мача, който загубиха с 4:0 в Мездра и сигурно и там ги е отрезал. Вчера можеше да свири фал и да изгони Пасков, можеше и да не свири фал - 50 на 50. Друг е въпроса, че заслужаваха поне точка, но не им е виновен съдията.

GanGSta_R
24.05.2009 12:35

Интересното е че мотива на Гигов че са подпирали морето е че са свирили в по 4-5 мача на Черно море, а не че са допуснали някакви грешки и са ощетили съперника. Даже си спомням и Ристосков, и Игнатов, и Спасов как са рязали Черно море в повечето случаи. Така че си мисля че Гигов си е взел от офиса списъка със съдиите, на които е платил да режат Черно море и да не ги допускат до 3тото място *smile*