ИФК Мариехамн - РоПС, загубен

14:26
ИФК Мариехамн - РоПС, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. юни: 8 познати от 12 мача - 66.7% успеваемост

Залог на деня за 13.06.2013 г.



Моментното състояние, а и статистиката подсказват, че тук головете вероятно няма да липсват. Коефициентът също определено съдържа стойност и си струва да се ползва по един или друг начин. РоПС Рованиеми загуби всичките си визити до тук (5 от 5) и няма как да не промени нещо, като може да си позволи да поеме повече рисково в търсенето на първи точки далеч от дома. Това му начинание не изглежда толкова трудно, като се има предвид, че ИФК Мариехамн е спечелил само едно от последните си 10 домакинства. Тава подсказва, че домакините ще преследват пълният комплект точки на всяка цена и няма да се задоволят с нищо друго сега и срещу съперник с подобни гостуващи показатели. Четири от последните пет мача между тези опоненти завършиха с изпълнение на опцията за над 2.5 гола, а в последните им девет сблъсъка тази опция беше успешна точно седем пъти. При наличния беден на футболни емоции днешен ден изборът на тази опция тук определено е по-добър от предпочитание насочено към знак, в която и да било от другите срещи в тиража.

Прогноза: Над 2.5 гола; Коефициент: 1.90

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mistral
14.06.2013 23:46

Благодаря за добрите думи *smile* По принцип за хора, които разчитат на някаква лихва и нямат никаква друга възможности за спестяване наистина банките са един сравнително добър начин за спестяване, не желая да заблуждавам никого, че като държи парите си в букмейкър някой ще има възможност за някаква по-висока доходност. Печалбата от бетинг е резултат на много работа, не е рента. Колкото до не дотам приятните ми думи към банките, те се дължат на доста от техните действия, свързани с такси, комисионни, изобщо неща, които не му е мястото да обсъждаме тук. Наистина банката наложила допълнителен процент може и да е друга, ще проверя.

sami
14.06.2013 00:14

За ДКХ обаче си прав на 100%, както и за полицията... за съжаление! Така или иначе на сайта на комисията е качен "черният" списък с букита, който хем не е пълен, хем само ще плаши гаргите *smile*

sami
14.06.2013 00:04

Ех, Мистрал *smile* Разсмя ме...
Де да можехме всички да я докараме на твоята! Ако си сериозен то означава, че си много напред със залозите- дай Боже всеки му! Нещо съмнения в банките обаче долавям аз в думите ти *smile* Ха дано си докарваш по-високи и сигурни доходи от мижавите им лихви по депозитите, поне да правиш лихвите по заемите им... *smile*

sami
14.06.2013 22:46

А за банките на теория няма как да си прав, в БГ споровете не се решават с тях само от наш съд, нищо не ти пречи да отнесеш спора и в Страсбург примерно. Но парите стоящи ти при букито не ти носят доход, не са инвестирани по никакъв начин, дори не обират инфлацията *smile* В смисъл да не подведеш хората, че там е най-изгодно и сигурно да си държиш паричните авоари... Свързан съм професионално с банките и си позволявам подобен коментар. У нас има не само гръцки банки, има и от "западна" Европа дето се казва *smile* Има и Валутен Борд „поне в момента“, Централната Банка реално не е сама и не може да си позволява доста неща, няма как ида се получи варианта с фалитите на банките от зората на БГ демокрацията...

sami
14.06.2013 22:39

За доста неща си прав принципно! За ПИБ бъркаш на 100%, лично депозирам там и с кредитна и с дебитна карта при различни букита, НИКОГА не са ме чарджили допълнително, нито за депозит нито за изплащане. Варианта да не знаят, че депозирам при букита е само теоретичен *smile* За други банки не знам и не съм чувал, но щом го казваш вероятно е така, но със сигурност това не е ПИБ. Относно загубата на държавата от хора харчещи спечеленото другаде си прав принципно, обаче такива определено са единици- имам предвид печелещите от букита. Ти казваш, че си такъв- ЕВАЛА, значи ги умееш нещата и имаш контрол, правиш ги с разбиране и ясна мисъл. Обаче това са много малък процент от беторите, то иначе нямаше да ги и ма и букитата разбира се *smile* Нали виждаш каква е и политическата обстановка в момента, а тя определя и случващото се в БКХ и тем подобни, от нея зависи вазирането на Титаните и завръщането на Гайтански, изплуването на Гришата и т.н. Държавата ни е ужасяваща и за съжаление ние сме тук- съдба *smile* Определено обаче хората в БКХ са наясно, че при нас Китайският вариант с филтрирането на интернет е неприложим и в ЕС това няма как да стане, те плашат просто гаргите и оправдават заплатите си... Но ти определено винаги правиш логични коментари и шапка ти свалям, че знаеш къде се намираш *smile*

mistral
14.06.2013 10:49

Не, Сами, не е съмнение, а степенуване на сигурността. В букмейкърите парите ми са под юрисдикцията на Малта, споровете ги решава IBAS - авторитетна, напълно независима трета страна предлагаща решения за клиенти, които имат неразрешени спорове с техния оператор. Skrill пък е регистриран в Англия. . .Тук каквато и да е собствеността върху банката, споровете се решават по български *lol*. Все пак неизбежен е досега и с тях, но само за да се отвратиш още повече. Наскоро дори една банка (ПИБ мисля) въведе допълнителна комисионна от 1% за депозит в букмейкър !!! Нека се върнем сега на закона и да нахраним, и него и държавата, която го е създала. Какво ще се постигне в крайна сметка, ако този закон постигне целите си на 100%. Първо, досега нито един оператор не се е регистрирал, в крайна сметка ще се регистрира само 1 (Efbet !). От парите, които отидат в Черепа допълнително много се съмнявам, че държавата ще види нещо. От друга страна 99% от професионалните бетори ще намерят начин да заобиколят закона. Какво ще получи държавата от тях? Зеро. Нещо повече. Аз например сериозно вече се замислям и на 50% съм решил (чакам само да видя какво ще се получи с това недоразумение наречено закон за хазарта ) да се преместя в някоя по-топла страна докато траe бетинг сезона. Какво ще спечели държавата от това? Ще е на сериозен минус, ако доста бетори решат по същия начин, защото много от печалбата ни ще се харчи извън страната. И в крайна сметка, може би наистина - държава, която всеки ден кара обикновените си граждани да воюват с нея е най-добре да се закрие . . .

devic
13.06.2013 17:52

за тая глупост не трябва да го мислите. българина и без тия промени е на ръба от абсолютен срив. говореше се за премахване на монополите,прави се налагането им. до 2-3 месеца,докато объркат и други иначе подредени неща и сценария ще е същия. ЕС няма да допусне европейската северна корея. и малко или много ше ги вкара в пътя.

LoNsDaLe_
13.06.2013 17:48

Късмет Сотирка. Напоследък нямам време да проучвам много но ми се струва, че ВПС са във форма и DNB e @2.25, което не е лошо.

JORO_87
13.06.2013 16:56

ОК! Ясно е, че се търси защита на разни интереси и създаване на монопол( само с еврофутбол). От друга страна е хубаво сайтовете да имат лиценз, за да можем да си тъсим правата, ако стане някаква инфекция. Благодаря все пак.

mistral
13.06.2013 19:59

И като имат лиценз от кого ще си търсим правата и на кого ще се жалваме? На Държавната комисия по хазарта?!?!?! Те хората отдавна спряха да подават оплаквания в полицията за кражби . . . Между другото, днес в един разговор на тази тема споменах, казвам го и тук, че имам много повече средства в някои от "незаконните" букита и мънибукърс, отколкото съм имал и ще имам някога в българска банка *smile*

JORO_87
13.06.2013 15:25

Сотиров може ли да дадеш инфо за решението на Държавната комисиа по хазарта от 11.06.13г. Аз лично се притеснявам вече да залагам в интернет. От друга страна Еврофутбола ме дразни с ниските коефициенти и ограничените залози-там играят само ботове. Знаеш ли дали има лицензирани сайтове и да се притеснявам ли ако имам пари в сметката в бета?

joro_sotirov
13.06.2013 16:31

Аз едва ли мога да ти дам на 100% гаранции за каквото и да било предвид, че всички сме наясно с каква хлъзгава материя си имаме работа. Няма как да има опасност за парите, които имаш към момента в акаунтите ти при разните букита. Под вчерашното предложение в рубриката оставих като коментар моята позиция относно случващото се в последните дни по въпросното "решение" на ДКХ и го слагам в кавички, защото е ясно, че то не е окончателно и краен резултат едва ли с категоричност ще можем да получим в близките месеци. Та в онзи коментар (от вчера) о можеш да намериш повече инфо и един интересен линк. Според мен за момента можеш да си бетваш спокойно и ако има нещо наистина конкретно, то е ясно, че ще се вдигне голям шум и ще се разчуе. А ето и линк към оригиналното "решение" и списъка с букитата. Няма да плючвам по хората написали го, а ще остава сами да прецените що за "капацитети" в сферата на хазарта са написали това. [@link http://www.dkh.minfin.bg/bg/pubs/4/546]