Баждеков: За съжаление тръгваме с гостуване на Ботев

13:55
Баждеков: За съжаление тръгваме с гостуване на Ботев
"За съжаление в началото се падаме да гостуваме на Ботев Пловдив. Един отбор с амбиции. Ние ще играем в евротурнирите, но ще видим дали те ще играят, което в някаква степен ще изравни силите ни. Трябва да се съобразим с жребия, какъвто и да е той, и да се готвим да печелим всички мачове, заяви Константин Баждеков.

Финансовият директор на Левски беше представителя на клуба на днешния жребий за новия шампионат в А група и седна точно до Димитър Пенев, който пък беше дошъл, за да види каква програма ще изтегли ЦСКА.

"Миналата година имахме по-добра програма за първия полусезон, но така или иначе трябва да се изиграят всичките мачове. Ако Левски имаме амбициите да станем шампиони, трябва да спечели срещу всеки един противник".

Шефът не прие за нормален новия формат на първенството в две фази и 14 отбора в А група. Той смята, че някои от отборите няма да издържат финансово и дори прогнозира, че това може да се случи съвсем скоро.

"Надявам се, че всички ще изпълнят указанията и ще подадат правилните документи в БФС", каза още той. Финансистът не пожела да вземе страна при евентуалното обединение между Литекс и ЦСКА. От своя страна заяви, че ако всичко е съобразено със законите на страната, с правнилниците на УЕФА и БФС, то Левски няма отношение към това сливане на два клуба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация