Испания с класика над Холандия (видео)

21:45
Испания с класика над Холандия (видео)
Испания се класира на първо място в група "Б" на Европейското първенство за младежи, след като се наложи с 3:0 над претендента Холандия и остави лалетата на втората позиция.

Алваро Мората откри за символичните домакини още в 26-ата минута, а младата звезда на испанския футбол Франсиско Суарес - Иско удвои само шест по-късно. Последното попадение в мача беше дело на Алваро Васкес, който вкара в добавеното време и оформи крайното 3:0 в полза на своя тим.

Благодарение на това, Испания се класира на полуфинал и ще срещне отбора на Норвегия. Холандците пък ще се изправят срещу победителя от група "А" - Италия. Скуадрата стигна само до равенство 1:1 срещу Норвегия, с което двата тима се класираха напред за сметка на Израел. На последната позиция с унизителните три загуби остана Англия.

Състави:

Испания - Де Хея, Начо, Карваял, Иниго Мартинес, Гонзалес, Камачо (52 - Илараменди), Тиаго Алкантара (80- Муниеса), Иско (62 - Алваро), Муняин, Сарабия, Мората
Селекционер - Юлиен Лопетеги

Холандия - Бизот, Леердам, Нютинк, Ван Анхолт, Ван дер Хорн, Фер, Класие, Вилхена (71 - Махен), Хосен, Депай, Жозефзун
Селекционер - Кор Пот

Съдия - Овидиу Алин Хатеган (Румъния)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

madridistaaaaaa
12.06.2013 22:22

Тоя Мората много добър,просто всеки мач бележи,невероятен талант просто!

hifonic
12.06.2013 21:51

Младежите на Испания са големи изроди. Идва още едно силно поколение след това на Касияс, Пуйол, Шави, Алонсо, Андрес, Вия, Торес и т.н.

Marto17
13.06.2013 14:29

да ти е кефа да гледаш футбола който играят.. направо ми пълнят душата!

ivanrealmadrid1
13.06.2013 11:37

и от немците се задават бъдещи машини