Арменски национал е трансферна цел на Ливърпул

17:14
Арменски национал е трансферна цел на Ливърпул
Арменският национал Хенрих Мхитарян, който игра цял мач при загубата с 0:1 срещу България в световна квалификация в София на 11 септември, продължава да бъде трансферна цел на английския клуб Ливърпул.

18-кратните шампиони на Англия ще продадат Луис Суарес, а с част от средствата ще са за привличането на Мхитарян, твърди английският всекидневник "Гардиън".

24-годишният плеймейкър е собственост на украинския Шахтьор Донецк. Според предварителни информации, евентуалният трансфер на Мхитарян ще бъде на стойност 22 милиона евро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

skivur
12.06.2013 17:28

Да това го знаем.Дайте нещо ново.......или по голямо инфо за трансфера не да казвате,че Мхитарян е цел на Пуул от 1 месец.

SweeT_DG7
12.06.2013 21:24

Да прав си едва ли Ливърпул ще извадят тези 22 милиона от нищото. Собствениците имат средства, но те искат да печелят от Ливърпул.

dadeds
12.06.2013 18:24

Личните условия с Луис Алберто са договорени. Керъл отива в Уест Хям, а с парите от него искат да вземат Пападополус само че има едно разминаване в цената, която Ливърпул иска да плати и исканата от Шалке. След Аспас и Алберто следва Tiago Ilori и може би Атсу. Развитие около Мхитарян, както на всички е ясно, ще има след евентуална продажба на Суарез.