Николай Гигов: Този палячо съдията ще го гоня до дупка

19:34
Николай Гигов: Този палячо съдията ще го гоня до дупка
Президентът на Локомотив София Николай Гигов беше бесен на главния рефер Николай Игнатов след загубата на "железничарите" с 0:1 от ЦСКА. Босът на тима от "Надежда" бе крайно недоволен от отсъжданията на съдията и се закани, че ще го гони до дупка.

"Няма да позволя да се подиграват с Локомотив. Този палячо, съдията, ще го гоня, докато не го изгоня. Той опорочи дербито като ощети и двата отбора", каза афектираният Гигов.

Неприятностите за рефера Игнатов очевидно продължават, след като през седмицата той бе замесен в инцидент на мач от В група.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kura_na_qnko
23.05.2009 22:54

Да ви кажа ,приятели .Опирам до гледане на футбол когаот нямам настроение и искам да се разсмея с великата игра у нас . Е неска играта ме разсмя ама от тоя съдя паданах под масата *joking* *lol*

redshark
23.05.2009 21:35

Аве българиските садий са сичките ликета *wink*

torres_228
23.05.2009 20:53

Айде пък сега ... нямало дузпа ! Моля ти се , дузпата беше 100 %ова !! *sick*

razorblade
23.05.2009 20:26

какво пък не му хареса на Гигов съдията ?!?! *sick* ...че не свири дузпа за онова свличане като чувал с картофи на македонеца ли ?? нямаше дузпа , много ясно, защото Балдовалиев целеше да падне, а не да догони топката ....това се нарича преднамерена игра за дузпа и се наказва с ЖК, както направи и съдията ....
Отбора му загуби, айде да ревем срещу съдията , щото е най-лесно ....
Не му прави чест на Гигов ..
А аз не съм фен нито на ЦСКА, нито на Левски ....изразявам мнение като страничен наблюдател, който е гледал мача