Пеле: Испания и Германия са най-силните тимове в света

18:34
Пеле: Испания и Германия са най-силните тимове в света
"Победата над Франция дава самочувствие и може да послужи като катализатор за нашите национали", сподели Краля на футбола Пеле след успеха на Селесао с 3:0 над Франция в приятелски мач.

"Успехът над петлите е много важна за нас, ние видяхме силата на бразилския отбор. Тази победа ще ни даде самочувствие", каза кралят на футбола Пеле в интервю за германската агенция СИД.

"В момента, една година преди световното първенство, Испания и Германия имат най-добрите отбори. Аз се надявам, че Бразилия ще ги настигне", каза бразилският футболен идол.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kings_5
11.06.2013 19:46

Според мен на Бразилия им трябва още доста време, за да станат номер едно. А за Германия се знае, че са голяма футболна сила. *ball*

norwich_ajax
11.06.2013 19:34

тоя повтаря едно и също като папагал...след секи мач на бразилия го говори тва че гемрания и испания са фаворити и че бразилия ше се опита да ги настигне *nerd* всички знаем че освен краля на футбола пеле е и краля на прогнозите така че щом прогнозира испания и германия за фаворити няма да се учудя тия 2 отбора да не излезнат от групите дори*lol**lol**lol*

_beroe_
11.06.2013 19:14

Може да се поспори за бразилците, но нали Пеле е бразилец нормално да го каже. *smile*