Норвегия (21) - Италия (21), спечелен

14:35
Норвегия (21) - Италия (21), спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров от сайта Probet.bg продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. юни: 6 познати от 10 мача - 60 % успеваемост

Залог на деня за 11.06.2013 г.

Норвегия (21) - Италия (21)

 Смело може да се каже, че и двата тима са се класирали за следващата фаза, макар само на теория да съществува възможност Норвегия да отпадне. Тя, обаче се свежда до това, че Израел трябва да спечели срещу Англия ( с определена разлика в резултата), а въпреки ужасното представяне на този форум едва ли англичаните ще загубят и третия си мач нищо, че той е без значение за тях. Реално погледнато Норвегия може да се смята за класирана. В предишните срещи норвежките млади играчи показаха впечатляващ футбол като съдията им попреди да стартират в надпреварата с победа над домакините от Израел, макар че във въпросния мач скандинавците нямаше как да разчитат на най-добрите си играчи, които бяха част от мъжкия тим на страната. Италия все още не е допуснала гол, а това няма как да продължава все така. Скуадрата спечели и двете си срещи и е с пълен актив. Голяма част от играчите й са титуляри в клубовете си и през сезона изиграха доста срещи и днес ротациите изглеждат неизбежни. Атрактивният футбол от страна на Норвегия и наличната мотивация в нейните редици и вероятно занижения синхрон в действията на младите играчи от ботуша би следвало да доведат до размяна на поне по едно попадение и в двете врати.

Прогноза: Гол/гол; Коефициент: 1,75


Георги Сотиров, за контакти: Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

joro_sotirov
11.06.2013 23:12

Остави тези т май го дадоха доста приятелската в края. В ProBet се справихме страхотно с двата основни мача за деня

LoNsDaLe_
11.06.2013 21:51

Отново страхотно попадение Сотирка в ден, в който тиража е доста ограничен *beer*