Португалец потвърди във "Фейсбук", че подписва с Лудогорец

22:40
Португалец потвърди във "Фейсбук", че подписва с Лудогорец
Португалският атакуващ халф Фабио Ешпиньо официално потвърди трансфера си в Лудогорец, използвайки за целта съобщение във "Фейсбук".

Досегашният играч на Морейрензе напуска родината си, след като тимът му изпадна във втора дивизия и идва при разградчани като свободен агент.

Полузащитникът днес трябваше да премине медицински тестове в София и утре по обяд почти сигурно ще бъде представен като нов футболист на българския шампион с контракт за две година. "С настоящото съобщение ви уведомявам, че ще започна нов професионален проект в България, и по-специално в шампиона Лудогорец", написа във "Фейсбук" Ешпиньо.

27-годишният футболист имаше оферти от няколко тима в родината си, но не устоя на финансовото предложение на тима на Ивайло Петев. Футболистът е юноша на Порто, играл и за "Б" отбора им. Разградчани си търсят офанзивен халф, който да запълни празнината от напускането на Емил Гъргоров и вероятно на Марселиньо през това лято. Лудогорец вече започна подготовка на комплекс "Царско село", където ще остане до четвъртък.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ReliableLive
10.06.2013 23:32

Марселиньо напуска Лудогорец ? Това може би е най-класния чужденец в последните 2,3 години играл в Българското ни първенство.Този сезон му беше малко по-слаб,но иначе е класа.Тъпо е когато се вземат много чужденци в нашето първенство,а не се дава шанс на младите.Когато обаче се окаже че може да дойде класен играч той се продава след сезон,два ...