Хърватска - Португалия, спечелен

15:35
Хърватска - Португалия, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров от сайта Probet.bg продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. юни: 5 познати от 9 мача - 55.5% успеваемост

Залог на деня за 10.06.2013 г.

Хърватска - Португалия

Хърватска разочарова тотално в мача си срещи Шотландия преди броени дни. Шахматистите показа изключително позиционен футбол като залагаха на дълги изритани топки към Манджувкич и нищо по-креативно. Да, тогава в игра го нямаше Модрич, но никой от останалите халфове на хърватите не показа каквито и да било качества. В тази среща редица основни играчи получиха контизии и поради други причини днес много от тях  няма да се появят в игра. Титулярният страж Плетикоса, Шилденфелд, Едуардо да Силва, Никица Йелавац, Марио Манджукич и Шимунич. Очакванията са Португалия да се изявява с най-доброто с което разполага в този мач като няма съмнение, че и класата и младостта(свежестта) са на нейна страна. Единственият липсващ ще бъде защитникът на Реал Мадрид Пепе. Въпреки че днешната среща има приятелски характер при наличната информация и при това ниво на коефициента за победа на Португалия тук си заслужава да й се окаже подкрепа, макар и с крайно редуцуран залог.

Прогноза: 2, Коефициент: 2,30

Георги Сотиров, за контакти: Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

joro_sotirov
10.06.2013 23:20

Дам,класически фикс на Полша - Норвегия. Точен резултат 4:2, обрат на ПП КР и услужливи две дузпички. Ако бяхме на театър би било редно да аплодираме поне 30 секунди на крака. Чудесна актьорска игра *beer*

sami
10.06.2013 20:50

А тези Норвежки и полски младежи ФИКСИРАХА жестоко, от 0-2 на полувреме до 4-2, какво да ги правиш... в такива мачове това се случва май доста често!

sami
10.06.2013 20:48

От мен един оувър 2.5 на Дрогида с Дъндолк, два резултатни отбора, особено домакините... Оувра си падна последните два дни на 1.80, но го имаше и на 2.00 през уикенда, заслужава си!
За Португалия по-скоро Сотиров е прав... но е приятелски все пак, може би по-удачно е гол-гол *smile*

LoNsDaLe_
10.06.2013 16:44

Не съм сигурен за крайния на този мач Сотирка, въпреки че определено Португалия е фаворит, но в тия приятелски мачове всичко може да стане, така че както си казал не трябва да се тръгва с голям залог. Иначе аз ще пробвам Х на Естудуантес-@3.00.

joro_sotirov
10.06.2013 17:29

Добро определени. То е ясно, че и едните са "майстори" колкото и другите и букитата поради това не го бутат много като коеф, а и фикс не е изключен, но какво ще става за залагащите ще става по време на мача.

devic
10.06.2013 17:22

да наистина добър жокер..........обаче там където са норвегия са и полша. и мисля че и двата отбора ще са с кварталните майстори.

joro_sotirov
10.06.2013 16:53

и в твоята прогноза има резон, но те съветвам да погледнеш последно какво сме качили като инфо за мача Полша 21 - Норвегия в Барометъра на ProBet.bg защото и от този мач може да изскочи интересен коефицинет.