Официално: Фенербахче подписа с португалски национал

17:16
Официално: Фенербахче подписа с португалски национал
Турският гранд Фенербахче съобщи днес в своята официална страница в интернет, че е постигнал съгласие с руския Зенит за трансфер на португалския защитник Бруно Алвеш.

Португалският национал Бруно Алвеш, 31-годишен, е подписал тригодишен договор с истанбулския клуб.

Стойността на трансфера не бе съобщена, но според турската преса сумата е 5,5 милиона, която ще бъде изплатена на Зенит.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kermo
10.06.2013 11:23

Имахме нужда от подобен играч.Сега и Кардозо ако подпише,което до момента е почти сигурно,остава само един плеймейкър,защото след напускането на Алекс,нямаме играч на тази позоция!!!Барони,Красич,Бекир и дървото Селчук трябва да напуснат,но за жалост ще си имаме още 2 години пън на терена!!!

El_Fenomeno_9
09.06.2013 18:07

Отървахме се от него *beer* Бих бил доволен и на свободен ако го разкарат а такава цена е направо ВЪРХА !! Алвеш беше в топ 10 на най - добрите защитници като дойде от Порто , но контузиите , годините и най - вече обстановката го сринаха до много посредствен играч , може промяната на отбора да го върне поне частично до нивото му отпреди *thumb_up*

Messi9818
09.06.2013 17:26

в Зенит Алвеш си изгуби мястото заради няколко лоши игри,сега там в центъра играчт с Нето и Ломбертс,а Алвеш определено ене бранител за пейката,добре е направил че е напуснал*smile*

cengis.galib
09.06.2013 17:25

Много добро попълнение за Фенербахче дано покаже какво може .*beer**beer**beer*