Бразилия - Франция, познат

13:10
Бразилия - Франция, познат
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров от сайта Probet.bg продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. юни: 4 познати от 8 мача - 50.0% успеваемост

Залог на деня за 08.06.2013 г.

 
Бразилия спечели само една от последните си пет контролни срещи, но пък в тях само веднъж (с Русия) завърши с опцията за под 2.5 гола. Във всичко останали головете бяха по точно четири във всяка една. Бразилия е удачен избор за предложената опция, защото защитата е лесно пробиваема, а атака звездна и силно резултатна. Днес при подобен коефициент за наличие на поне три гола и то в приятелски мач опитът изглежда задължителен, а и оправдан. В предишната контролна среща треньорът на Франция Дешан остави извън състава всичките си най-обичайни титуляри, като се предполага, че той ги съхрани  за днешната доста по-значима контролна среща (предишната беше с Уругвай), за да може селектираният от него тим да покаже най-доброто, на което е способен и да има максимална полза от проверката. Така и двете гарнитури вероятно ще бъдат съставени от най-добрите си игра и както се казва зрелището изглежда гарантирано. За френските играчи това ще бъде последният мач за сезона преди те да излязат във ваканция, което може да направи така, че те да играят доста по-освободено от обикновено, а и са задължени да го направят, защото техен опонент ще бъде атрактивен съперник в лицето на Бразилия.

Прогноза: Над 2.5 гола; Коефициент: 1.95

Георги Сотиров, за контакти: Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

devic
09.06.2013 20:06

аз очаквам изненада на атл.минейро-гремио. минейро са без 3 основни.

Kotov
09.06.2013 15:35

от мен неска нумансия 1 няма никви аргументи да изтъквам
просто смятам че ще ги бият бая