Чиро Ферара: Мачът със Сиена е събитие за мен, трябва да бием

14:41
Чиро Ферара: Мачът със Сиена е събитие за мен, трябва да бием
Чиро Ферара иска да направи успешен дебют като наставник на Ювентус и тимът да спечели трите точки при гостуването си на Сиена. Бившият защитник на "бианконерите", който замени Клаудио Раниери е притеснен, че отборът му може да бъде изместен от третото място, ако продължи с неубедителните си игри.

"Време е да покажем какво можем и да постигнем добри резултати. Трябва да спечелим срещу Сиена. Нужно е много малко, за да обърнем негативния период и тръгнем нагоре. Този дебют, начело на тима, е голямо събитие за мен и най-добрият подарък ще бъдат трите точки. Не трябва в никакъв случай да подценяваме Сиена. Те са добър отбор, който има доста стабилна защита. Представят се отлично като домакин. Ние обаче сме твърдо мотивирани да спечелим", каза Чиро Ферара.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

delpiero_fan
24.05.2009 01:13

Чиро е легенда на Юве , не случайно на бенефисния му мач имаше куп ТОП личности...
Сега е друго, Треньор на Юве ..ако говорим за Внимание-Респект-Мотивация,то определено това е Човекът.Дали обаче има нужния технически и тактически потенциал за тозо пост...само времето ще покаже. Аз се сещам за партньорството Ферара-Монтеро... да видим как е от другата страна на нещата.
Като 1 истински Юве фен,ест доволен от това че Раниери си замина... ФОРЦА ЮВЕ... ФОРЗА ЧИРо !!!