Батков: Скоро ще има новина за Наско

11:56
Батков: Скоро ще има новина за Наско
"Очаквайте скоро новина за Наско Сираков", каза само Тодор Батков по най-нашумялата синя тема. Думите на собственика на Левски предполагат, че четвъртият в света ще подпише договора за изпълнителен директор утре, когато започва лятната подготовка.

Адвокатът разсея и съмненията по повод забавянето на строежа на сектор "А" на "Георги Аспарухов".

"Няма причина за притеснения, просто документацията е шокиращо обширна и подробна - рече Батков, цитиран от "Труд". - Комисиите ту се събират този понеделник, ту отлагат за следващия. Хайде, с пожарната се оправихме с пот на челата, обаче сега се съмняват, че ще си извозим боклука от стадиона. Сякаш ще го оставим да краси мачовете... То не бяха стрелкички, маршрути... Спокойно, скоро започваме."

Бразилецът Рамон Лопес подписа договор за 2 плюс 1 година в петък вечерта и утре почва подготовка. Бразилецът идва като свободен агент от украинския Волин. Още вчера сутринта той се появи на "Герена" да потренира.

Има принципна договорка за Кевин Бру от втородивизионния френски Истър. Очерта се сините и Ботев Пловдив да се разминат с обща трансферна цел. Върджил Мисиджан, 19-годишно крило от Вилем II, предпочита да остане в изпадналия си от елита клуб или да премине в АДО Ден Хааг, който е готов да плати 250 000 евро. Все пак повече яснота за бъдещето на лалето ще има следващата седми. А Наполи пък е кандидат №1 за 18-годишния Жероем Луму, също гледан за български клубове.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация