Левски пак пожела Валери Домовчийски

11:01
Левски пак пожела Валери Домовчийски
Левски се сети отново за юношата си Валери Домовчийски, научи "Меридиан Мач". Името на родения в Раковски играч е обсъждан от спортно-техническото ръководство на клуба в лицето на треньора Николай Митов и спортния директор Даниел Боримиров.

Сините ще направят поредния си опит да вземат нападателя, който от 2011 година е собственост на германския Дуисбург. Договорът на Домо изтича в края на месеца, когато той ще се превърне в свободен агент. Ако ръководството на Левски се разбере с Валери, той ще излезе без пари на клуба.

Според запознати Домовчийски няма особено желание да се завърне в България. Близки на нападателя твърдят, че приятелката му е в основата на това. Валери ще се опита първо да си намери отбор в Германия и само при провал в това начинание ще се съгласи на разговори с Левски. Добрата новина за сините е, че таранът се компрометира доста в Германия през последните години. Кариерата му върви твърдо надолу, като през последните шест месеца Домо няма записана и минута за Дуисбург.

Сините обсъждаха името на Домовчийски и по време на зимната пауза, като тогава нападателят обяви, че все още му е рано да се връща на "Герена". Този път възможността Валери отново да облече синята фланелка изглежда по-голяма.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация