Търсят пост за Радуканов на "Армията"

10:21
Търсят пост за Радуканов на "Армията"
Милен Радуканов е напът да остане на работа в ЦСКА, научи "7 дни спорт". В момента ръководството обмисля какъв пост да предложи на видинчанина, който за втори път ще бъде освободен от треньорския пост. Договорът на Радуканов начело на червените изтича до края на месеца и няма бъде подновяван.

До дни пък се очаква официално да бъде обявен неговият заместник. Това ще е Христо Стоичков, който вече се е договорил с ръководството. Очаква се големият №8 да поеме отбора в средата на другата седмица, след като се завърне от Щатите. В неговия екип влизат Петко Петков и Стефан Генов.

Ясно е, че за Милен Радуканов не остава място в новия треньорски щаб на ЦСКА. Шефовете обаче не искат с лека ръка да изгонят специалиста за втори път от "Армията", защото малко или много свърши работа, записа най-добри резултати през пролетта и остави отбора в тройката след края на сезона. Затова ръководството умува за нова длъжност на Радуканов.

Онзи ден треньорът на червените се срещна с Емил Костадинов и Георги Илиев, за да обсъди какви са евентуалните варианти за бъдещето му в ЦСКА. Най-вероятната опция пред Радуканов е да оглави скаутското звено на клуба. По този начин видинчанинът ще го играе дясната ръка на спортния директор Аспарух Никодимов. Твърди се, че червената легенда няма да бъде пипан, независимо от идването на Гриша Ганчев и промяната в собствеността на ЦСКА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация