Швейцария направи решителна крачка към Мондиала

21:53
Швейцария направи решителна крачка към Мондиала
Резервата Харис Сеферович отбеляза гол в добавеното време на световната квалификация на Швейцария срещу Кипър, с което донесе победа с 1:0 на своя тим и го доближи до класиране за Бразилия 2014. Швейцарците са лидери в група "Е" с актив от 14 точки, следвани от Албания с 10, Исландия с 9 и други.

Швейцария владееше инициативата през целия мач, но изглеждаше, че ще изпусне трите точки и ще "завърже" интригата в борбата за челната позиция в групата. Точно тогава обаче Джердан Шакири подаде брилянтен пас към Сеферович, който успя да се разпише с удар от близо за крайното 1:0. С това 21-годишният играч на Фиорентина се превърна в герой за своя тим.

Швейцария има още четири мача до края на квалификационния цикъл, като в следващия приема Исландия. Той е насрочен за 6 септември.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Fedde_Le_Grand
09.06.2013 05:09

При нас все е по най-трудната и най-драматичната..Ния ако не се паднем с поне 2 фаворита освен нас няма да сме ние..Ако бяхме в тази група до сега да сме се класирали 2 пъти,но всеки път има едно "ако"

Abramovichcfc
09.06.2013 09:21

*lol**lol*

biserms
09.06.2013 09:08

Е се едно пък нее така ? Паднахме се във възможно най-тежката група... А на Швейцария най-големия им противник в групата е великата сила Норвегия и умопомрачителната Албания.............. Ако бяхме на тяхно място с тая игра сигурно нямаше да имаме дори равен, а само победи