Леонардо ще бъде новият треньор на Милан?

13:06
Леонардо ще бъде новият треньор на Милан?
Бившият футболист на Милан Леонардо ще бъде новият треньор на "росонерите", съобщават медиите в Италия. Очаква се бразилецът да замени Карло Анчелоти, който вероятно ще напусне тима в посока Челси.

Силвио Берлускони е потвърдил новината, че Леонардо ще води отбора през новия сезон. Късно снощи босът на Милан е провел разговор с него и го е уведомил за своето решение. С думите "Благодаря, но искам да остана шеф в клуба", вече на няколко пъти бразилецът отклонявал желанието на шефовете си да го направят старши треньор. Сега обаче изглежда, че премиерът на Италия е "спуснал" заповед и е взел решение кой ще води тима от лятото.

Леонардо направи много добра кариера при "росонерите", а след това имаше основна заслуга за привличането на Кака, Пато и Силва.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sensans
23.05.2009 18:30

зависи...кои ще са му помощен екип.Но никога досега Милан не е бил воден по скоро с мениджърски подход,а и после може да се събере половината национален на Бразилия1012.

AlienBoY
23.05.2009 14:53

Дано да е истина да ни води треньор, който дори няма лиценз и тепърва ще полага изпити? Макар и добре да познава Милан - не... по-добре да не е истина....