Хидинк съзря конспирация, от УЕФА не искали отново английски финал

11:08
Хидинк съзря конспирация, от УЕФА не искали отново английски финал
Мениджърът на Челси Гуус Хидинк смята, че от УЕФА не са искали втора поредна година финалът в Шампионската лига да бъде между два английски отбора. "Сините" бяха отстранени от Барселона на полуфинал в турнира след скандално съдийство и изравнителен гол в последната минута на реванша.

"Трудно е да се говори за конспирация, ако няма доказателства. Казано човешки, продължавам да си мисля, че от УЕФА не желаеха английски финал в Шампионската лига за втора поредна година. Преди всичко ние трябваше да вкараме повече от един гол в домакинския ни мач, но в същото време продължавам да чувствам гняв и несправедливост. Съдията не бе неопитен. Имаше проблеми в миналото, но не е неопитен. Все още не знам какво се случи онази нощ", каза Хидинк.

Холандецът е получил покана да коментира двубоя между Манчестър Юнайтед и Барселона, но е отказал предложението.

"Финалът е следващата седмица и аз ще го гледам. Миналата година в Москва коментирах по телевизията. Правил съм това и предишни сезони. Сега отново ме поканиха, но няма да отида, защото има нещо нередно. Не искам по време на двубоя да си мисля, че нещо не е както трябва", допълни наставникът на Челси.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nom3rcy
30.05.2009 00:01

ZeroCold кфо викаше за манафчестър ? Или пак Уефа така реши, че ние трябваше да сме шампиони ? ХА-ХА незнаех, че вече и европейските купи се купуват... е нищо тфа е добре щото скоро може да видиим на върха някой български отбор...

DuFkaTa
23.05.2009 21:42

Барса ще са в Рим не щот са по добри ами щот от УЕФА тей им кефна *evil* *sick*

mrkamenica
23.05.2009 21:15

Аз това, което е разбрал Хидинк, го написах още същата вечер. *wink*

beckham_07
23.05.2009 15:47

Много ясно,че има конспирация.Аз от кога разправям,че Платини толкова много си е вкарал филма за равностоен и оспорван футбол,че ще направи всичко само и само да не играят пак два английски отбора на финала в Шампионската Лига!Той иска и ограничение във финансите да им наложи(както във Формула 1).Платини е мн скапан президент.В началото тръгна добре,но неможе всеки месец да правиш промени и да даваш финали на Европейско първенство на Украйна при положение,че по-голямата част от стадионите и не са готови и е една от най-корумпираните и мафиотски европейски държави.Трябваше Бекенбауер да стане президент!!!!!!!

Forza_Beroe
23.05.2009 14:59

mataresse, изключи си кабела за нета. *wink* BUBOLE4O_ME4O, ние също сме си виновни. Онази черна жена Дрогба излезна 5 пъти сам срещу вратаря и ако беше отбелязал едното, колкото и съдиите да помагаха на Барса, щяхме да играем финал.

BUBOLE4O_ME4O
23.05.2009 14:48

Знам много добре, написах го като пример. Но е важно и как ще въздейства вратаря, на изпълняващият дузпата *wink* Всичко опира до психиката в такъв момент. Естествено, че всички играчи могат да вкарат дузпа. (с изключение на Мартин Палермо *joking*  

DuFkaTa
23.05.2009 14:31

Буболе4о_мечо нз дол си спомняш ам на финал не Ван дер Сар спаси дуспата на Терри а той самия са хлазна и отцели гредата, ВдС са беше хварлил в др посока

BUBOLE4O_ME4O
23.05.2009 14:06

Берое, за последния мач не сте си вие виновни, а съдията!!! Гледай от розовата страна на нещата... Не може ли да се каже, че не Тери изпусна решаващата дузпа, а че Ван Дер Сар я хвана, просто защото САФ му даде шанса да се докаже отново, че е един от най-добрите вратари на всички времена. Не може ли да се каже, че Андерсон вкара решаващата дузпа. Спрете да се оправдавате като момичета...Това не са мъжки черти, оплакванията и оправданията... Сигурен на 100% не съм, но вярвам в това, така че... Както вярвам, че и тази година купата ще бъде в нашите ръце!

Forza_Beroe
23.05.2009 13:59

mataresse, напикавам се от смях като ти чета мнението. Каквото и да говорим Челси в момента е сред най-добрите отбори в Европа - 5 полуфинала в последните 6 издания на Шампионската лига. Просто имахме малшанс почти всяка година да играем с Ливърпул, миналата година Тери пропусна решаваща дузпа, а тази един съдия провали отбора, въпреки че и ние сме си виновни.

Forza_Beroe
23.05.2009 12:39

BUBOLE4O_ME4O, откъде си сигурен, че отново Манчестър щеше да победи Челси ? В момента сме с най-добрият треньор в света, а и мач с мач не си прилича. *wink* Според мен, ако финалът от миналата година се бе повторил щяхме да си върнем и да вдигнем титлата.

ZeroCold
23.05.2009 12:26

Деко, с дупе меко! Не са оправдания! Това е ИСТИНАТА. А че на "невероятната БарЦа" й трябваше силно рамо за да се класира на финал го видя целият свят. Обаче имате голям проблем и той се казва "Юнайтед". Защото те ще ви натрият грозните муцуни ако ще съдията и свирки да ви прави.

BUBOLE4O_ME4O
23.05.2009 12:25

Деко, защо оставяш излишни коментари? Къде виждаш да се оправдава? Не е казал, че са отпаднали заради съдията, а че има нещо нередно. И то си е така! На никой не му се гледа миналогодишния финал защото Манчестър отново щяха да победят! Не ме разбирай погрешно не съм за Челси, за Манчестър съм! Но ми стана жал за Хидинк, защото си беше явно, че от уефа всичко е нагласено *wink*
P.S. Манчестър Юнайтед отново ще вземат титлата!!! Дано нашето момче не ни провали...

deko1991
23.05.2009 12:08

айде айде се оправдания съдийството с изключение на 1 положение беше добро просто се търси винаги там извинението а Хидник не може да преглътне провала