Лудогорец купува 31-годишен румънец за ?1 милион

17:54
Лудогорец купува 31-годишен румънец за ?1 милион
Ръководството на Клуж е получило изключително изгодна оферта от Лудогорец за 31-годишния халф Габриел Мурешан и е готово да продаде футболиста на българския шампион, съобщават румънските медии.

Журналистите от другата страна на Дунав определят сделката като много успешна, тъй като футболистът има дрязги с ръководството на клуба, взема заплата от цели 30 000 евро на месец и често си изкарва червени картони. Треньорът на разградчани Ивайло Петев вече е говорил с шефовете на Клуж за трансфера - както е известно специалистът отиде да гледа на живо финала за Купата на Румъния между тима на Мурешан и Петролул.

Сделката е следната: българите предлагат цели 500 000 евро за футболиста и още толкова, ако тимът влезе в групите на Шампионската лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

madridistaaaaaa
07.06.2013 19:40

Всички некадърници идват в България,а никой не пуска младите ни таланти,ето за това няма да прогресираме с такива куци коне които не знаят от коя страна се рита топката,имаме толкова млади Български таланти в които са в пъти по-силни,но няма кой да ги пусне,всъщност има ама трябва да платят доста големи суми и то само да бъдеш титуляр,а кой ги има и кой ги няма тези пари никой не ги пита,общо взето имаш пари-играеш,нямаш,пари-гледаш имаме таланти,но няма кой да ги реализира и да ги обучава,много жалко.