Нихат: Искам на финала с Испания

11:04
Нихат:  Искам на финала с Испания
Турският нападател Нихат предвкусва перспективата неговата страна да се изправи срещу отбора на Испания в последния ден от състезанието в Австрия и Швейцария.

Въпреки че изоставаха с 2:0 в резултата 15 минути преди края на техния последен мач от групата, играчите на Турция сътвориха удивителен обрат главната заслуга, за който имаше именно капитанът на отбора.

Играчът на испанския Виляреал гледа към финала, въпреки че пред него и неговите съотборници предстои трудна среща с хърватите на 1/4-финала, отбор който от много специалисти е подкрепян за спечелване на трофея Хенри Делони.

28-годишният играч признава, че му е изключително трудно да игнорира мислите си за сблъсък със страната, в която играе.

"Играя в Испания през последните 6 години и ще се радвам, ако на финала ги видя срещу нас. Много е трудно да опишеш това щастие само в едно изречение."

Капитанът на отбора също така смята, че победата над Чехия е един от най-великите моменти в кариерата му като национален състезател.

"Мисля, че този момент беше съдбоносен за цялата страна. Мога да кажа, че тези два гола бяха най-великите голове, които някога съм вкарвал."

Турция не за първи път успява да спечели мач, който е губил, като преди Чехия същият сценарий се повтори и в срещата им с домакините от Швейцария.

"Предпочитам да отбележа първия гол. Ние сме единствения отбор на този форум, който допуска първи гол във вратата си и след това тръгва за победа."

"Чувстваме се много щастливи от това и с това оръжие можем да притесним нашите съперници. Но да повторя, предпочитам да отбележа първия гол."


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CeSeKaRcHe7o
20.06.2008 19:10

Фамозен футболист доказал нееднократно качествата си,но тази вечер мисля,че приказката за турците би трябвало да завърши.