Мойс: Ще става само по Мой(с) начин!

11:01
Мойс: Ще става само по Мой(с) начин!
Дейвид Мойс предупреди новите си възпитаници в Манчестър Юнайтед, че ще настоява за пълна отдаденост в работата седем дни в седмицата, и обеща на младоците честен шанс да докажат стойността си за отбора.

“Трябва да си спечелиш правото да ръководиш, когато работиш с играчите. От вас зависи да покажете от какво тесто сте замесени. Ако искате да работите за мен, трябва да работите седем дни в седмицата. За мен е от съществено значение да зная, че моят щаб ще ми предложи тази отдаденост. Дисциплината трябва да извира вътре от играчите, а аз съм много вярващ в това да се дават шансове на младите. Да се развиват психически футболистите е много важно, ала това трябва да върви ръка за ръка с желанията им.

Трябва да хвърляш по едно око на случващото се във футбола, на новите неща, а привличаните от теб играчи може да определят дали ще си запазиш работата. Голяма чест е да съм назначен от Манчестър Юнайтед, ала не приемайте, че бордът на директорите винаги има точните отговори. Мениджърът трябва да има влияние”, коментира Мойс приоритетите си на новата работа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dexter
07.06.2013 22:00

Тоя пък още не почнал работа и взе да се олива с тия изказвания. Успокои топката пич, влез в съблекалнята, изкарай 2-3 месеца, тогава говори *wink*

makareN
07.06.2013 13:35

Guillermo Varela е новото попълнение *thumb_up*

rooney_fen_256
07.06.2013 11:46

Абсолютно съм съгласен с Мойс. Един мениджър трябва да коли и беси в отбора си и досега такава беше практиката при САФ. Дано наложи своя стил и виждане и това, че ще дава шанс на младите е страхотна новина. Много се надявам в скоро време да видим играчи от школата, да бъдат налагани в първия отбор. *thumb_up*