Евертън задържа Бейнс и губи Фелайни

10:10
Евертън задържа Бейнс и губи Фелайни
Лейтън Бейнс няма да напуска Евертън това лято въпреки интереса на Манчестър Юнайтед, заявиха новият мениджър на “сините” Роберто Мартинес и президентът на клуба Бил Кенрайт, който разкри, че е започнал преговори за подновяване на настоящия договор на бранителя, който е до юни 2014 г.

“Лейтън е най-добрият ляв бек в Англия вече няколко сезона и съм много развълнуван да работя с него. Този колектив завърши шести и е един от най-впечатляващите отбори, при това развил манталитет на победител – това е нещо, което не можем да си позволим да загубим”, каза Мартинес.

И докато Бейнс може да бъде задържан с голямо повишение на заплатата, Евертън губи надежда да стори същото с Маруан Фелайни. В контракта на белгиеца има неустойка за прекратяване от 23 млн. паунда, която според “Таймс” е задействана вчера от Арсенал. Манчестър Юнайтед, Челси и Наполи също силно желаят рунтавия ас.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

makareN
07.06.2013 16:13

На Юнайтед не им трябва Фелайни по никакав начин няма да пасне на играта.За мен е най добре да подпише с Арсенал идеален ще е*thumb_up*

Ginekologa
07.06.2013 15:36

ясно е че ще иде в Манчестър Юнайтед или Челси но мисля че ще е при червените ако напусне*wink*

overdrive
07.06.2013 12:33

Дано е вярно това, че сме задействали клаузата в договора на Фелайни. Пише го навсякъде *smile*

pandjabara
07.06.2013 13:19

Дано! И аз съм ЗА, точно такъв ни трябва в центъра ... голям биткаджия е *smile*