Браге - ГАИС, загубен

14:24
Браге - ГАИС, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров от сайта Probet.bg продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. юни: 3 познати от 5 мача - 60.0% успеваемост

Залог на деня за 06.06.2013 г.



Доста странно е позиционирането на линиите и тяхното движение спрямо тази среща, що се касае до реакцията на скандинавските букмейкъри. Всички те предвещават доста неприятности за ГАИС днес и подсказват, че Браге Борланг едва ли ще остане с празни ръце. Поглед в представянето на гостите от Гьотеборг показва, че те изпитват затруднения във визитите си, въпреки победите им над наглед по-слабите Варнамо и Йоргрите. Ясно е, че ГАИС ще се включи поне на теория в битката за промоция, но липсата на постоянство в изявите му, както се вижда, ще бъде най-сериозният му проблем. Браге загуби седем от последните си осем срещи при едно реми, но отборът няма как да се примири лесно с последното място и срещу колеблив опонент като днешния, макар и целещ се високо, домакините ще имат шансове да грабнат нещо. Браге се е срещал общо пет пъти с ГАИС, като е загубил едва два от тези пет сблъсъка и според букмейкърите, познаващи повече от добре футбола в тази страна, едва ли днес той ще допусне трето поражение.

Прогноза: 1Х; Коефициент: 1.70

Георги Сотиров, за контакти: Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LoNsDaLe_
06.06.2013 23:44

драматично 3-2 за Холандия в 91 минута. Иначе добри прогнози за Дания и Армения Сотирка. *beer*

mistral
06.06.2013 22:29

Пуснаха ги отскоро по-масово в обичайните - sportlemon, livetv.ru и т.н. Ако ги няма там, много често ги пускат по някоя от клубните телевизии (като Берое например в България), но иска доста ровене в Гугъл или конкретно познаване на сайтовете отразяващи даден отбор. Същото е за Норвегия - могат да се гледат и селски отбори, ако им знаеш сайтовете. Ето ви един линк, за Норвегия, който ми е под ръка - [@link http://dittoslo.no] - тук гледам доста "селски" мачове*smile*

mistral
06.06.2013 21:52

Много силен отбор и отлична игра показаха ГАИС. Браге си имаха шансовете първото, но не успяха, а само с ентусиазъм не става и второто бяха тотално прегазени. А и съдията свърши своята подличка работа, като в дребни наглед, но важни моменти побутваше гостите до втория гол , а при 0-2 съвсем безмислено реши да затвори мача с червен картон за вратаря на домакините. Букитата явно сериозно подцениха столичани след техните загуби навън. Въпреки всичко с моите наблюдения върху Супертан бих могъл да прогнозирам, че Браге едва ли ще изпадне, като може спокойно да им се гласува доверие удома срещу отборите от седмо място надолу. ГАИС си остават основен фаворит за Алвенскан, като битката ще е жестока, поне доколкото съм гледал по няколко мача на Йоребро и Фалкенберг.

kozel4e
06.06.2013 22:07

Мистрал, мога ли да попитам къде успяваш да наблюдаваш мачовете на шведската Супертан? Благодаря предварително.

LoNsDaLe_
06.06.2013 19:27

Днеска закъснях малко, но все пак остана време да постна мнението си за 2-я мач от Еврото за под 21- Холандия-Германия. Винаги е много рисково да се върви срещу Германия, но точно това мисля аз, че днес Холандия няма да загуби. DNB e @2.00. Няколко причини- Кор Пот, тренера на Холандия има страшен опит, беше помощник на Дик Адвокаат когато Зенит взе купата на Уефа 2008. Доста е подготвен тактически и знае как да ползва играчите си. Люк Де Йонг ще играе, което е допълнителен +. Да не говорим за Марко Ван Гинкел, който беше наблюдаван от Моу и може да иде в Челси. Ола Йон също не е лош като ще помага на Де Йонг предимно.

mistral
06.06.2013 19:40

Доколкото съм ги гледал си абсолютно прав, холандскят набор е по-класния, докато точно този при арийците издиша.

mistral
06.06.2013 17:59

Ами друго освен "поздравления" за следенето на скандинавските букита от г-н Сотиров не мога да кажа. Наистина има специфични движения там, които малко хора разчитат и днес са на страната на Браге. А пък доколкото бе спомената прогнозата на "Печели", то гледам, че Сотиров и вчера им е бил контра в неговия Барометър и то повече от успешно.

acmilan18990
06.06.2013 16:31

LASK Linz FC Liefering 1
IK Brage GAIS 2
Coritiba Fluminense гол/гол

Успех!

Todorov1234
06.06.2013 16:04

Горе-долу следя това първенство и смятам, че наистина 1Х е най-добрия избор особено с този коефицинет

norhtson
06.06.2013 15:27

Хм, във www.pecheli.net този мач е даден "Избор на деня" като чиста двойка.
Все някой ще познае *smile*
Аз лично повече вярвам на г-н Сотиров.

joro_sotirov
06.06.2013 15:50

norhtson няма как, който и било типстър да не се радва на това, че някой ясно заявява подкрепата си към него. Благодаря ти!

valdes021
06.06.2013 15:02

За днес съм си харесал два мача.Първият е ЛАСК Линц - Лиферинг гол/гол домакините са в серия от 3 поредни победи с голова разлика 14:1 и гостите са в серия от 2 поредни победи с голова разлика 8:0
Втория мач е Испания (21) - Русия (21) гол/гол през месец март двата отбора се срещнаха и мача завърши 3:1 за Испания(21).Какво мислите дали ще станат?