Айнтрахт се интересува от талант на Байерн Мюнхен

22:08
Айнтрахт се интересува от талант на Байерн Мюнхен
Талантливият полузащитник на европейския клубен шампион Байерн Мюнхен - Емре Джан, е на път да се присъедини към отбора на Айнтрахт Франкфурт.

Спортният директор на орлите Бруно Хюбер потвърди пред "Frankfurter Runschau", че проявяват интерес към Джан. Невъзможността 19-годишният футболист да получи достатъчно шансове за изява в тима на баварците е причина да се смята, че той ще потърси друго предизвикателство.

Любопитна подробност е, че Емре Джан е продукт на школата на Айнтрахт, което още повече увеличава вероятността той да се завърне във Франкфурт.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

biserms
05.06.2013 23:30

И тоя ли е "германец" ? *scared* *confused* Немците ако продължават така до няколко години няма да знаеме като играят Германия - Турция кои са немците и кои турците. Месут Йозил, Илкай Гюндоган, Емре Джан, Шкодран Мустафи ( който също е считан за бъдещ "немски" талант и в момента играе в отбора до 21 ).....

Jurka5
06.06.2013 09:34

И тоя е от "арийците". Германия са превърна в по-голяма смесица от Франция. Поляци,африканци,турчоляци,араби и то не са няколко да кажеш има навсякъде такива,а те с милиони..

Fabregas_boy
05.06.2013 23:46

Как бе,щеше да е доволен,че през 1939 се е намесил в съдбата и е спомогнал Подолски,Клозе,Троховски и т.н. да са германци.*joking*

ivanrealmadrid1
05.06.2013 23:36

хитлер ако беше жив, само щеше да се върне в гроба *lol*