Трансферен дневник (04.06.2013 г.): Реал вади странна оферта за Кавани

18:47
Трансферен дневник (04.06.2013 г.): Реал вади странна оферта за Кавани
Вижте всичко най-интересно от случилото се на трансферния пазар днес:

Официално финализирани трансфери

Лео Баптистао ще подпише петгодишен договор с Атлетико Мадрид, след като носителите на Купата на краля се споразумяха с Райо Валекано за трансфера на 20-годишния бразилски нападател.

Той изигра 28 мача, 26 от тях като титуляр, и вкара 7 гола в историческия сезон на Райо, макар че в последните седмици се възстановява от контузия.

Атлетико ще опита да вземе още шест попълнения според “АС”: вратар, централен защитник, трима полузащитници и централен нападател.



Националът на Дания Денис Ромедал се завръща в първенството на Холандия през следващия сезон и ще носи екипа на РКК Валвийк, предава АП.

34-годишният футболист подписа двегодишен договор с тима. Ромедал се завръща във Валвайк, където игра преди 15 години.

"Може да се каже, че в кариерата ми настъпи пълен кръг. Надявам се с моя опит да помогна на отбора", каза Ромедал пред сайта на Валвййк.



Хесус Навас ще стане първият нов футболист на Мануел Пелегрини в Манчестър Сити с преминаването на медицинските прегледи, след като клубът му Севиля прие офертата на “гражданите” от около 25 млн. евро.

“В понеделник приехме оферта от Манчестър Сити. Сега играчът ще премине медицински прегледи. Навас прекара 10 сезона в първия отбор и представянето му го класира сред най-добрите ни играчи в историята. Той иска да продължи успешната си кариера в английския футболист, по-специално в клуб, където може да продължи да расте като играч”, се казва в официално изявление на андалуския клуб.

Вероятни трансфери, преговори в напреднала фаза

Италианският шампион Ювентус стартира офанзива за десния бек на Фейенорд Дарил Янмаат. Бианконерите са готови да платят 5 млн. евро за 23-годишния холандски национал (Тутоспорт).

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес ще се опита да примами ръководството на Наполи с оферта от 25 млн. евро за Единсон Кавани, твърдят медиите на Апенините. Откупуващата клауза в договора на уругваеца с италианския тим е 60 млн. евро и затова вероятността да се осъществи подобна сделка е твърде малка.

Слухове и спекулации

Кристиано Роналдо не е променил решението си да изпълни докрай своя договор с Реал Мадрид до юни 2015 г. и после да напусне като свободен агент въпреки изкусителните опити на президента на клуба Флорентино Перес да го задържи с нови финансови условия, пише “АС” в челото на днешния си брой.

В последните седмици Перес натискаше щаба на португалския ас да преподпише за още три сезона до юни 2018 г., ала CR7 смятал тези ходове като чист предизборен ход и не им обръщал внимание. Освен това той не е с добро впечатление от това, че двете големи летни трансферни мишени на “белите” това лято – изпуснатият Неймар и Гарет Бейл – играят на същия пост като него.

Междувременно “АС” съобщава, че Шаби Алонсо няма да следва примера на Роналдо и ще удължи с две години договора си с клуба до юни 2016-а.

Новият фаворит за лидер на атаката на Арсенал е Мичу от Суонзи, въпреки признанието на Арсен Венгер, че се интересува от Уейн Рууни, твърди “Дейли Мейл”. Мениджърът на “артилеристите” е поставил испанеца начело на списъка си за нов нападател, където високо стоят и имената на Гонсало Игуаин, Стеван Йоветич, Карим Бензема, Един Джеко и Рууни.

Мичу направи отличен дебютен сезон в Англия с 22 гола след трансфера си за едва 2 млн. паунда от Райо Валекано миналото лято. Освен към 27-годишния стрелец, Венгер иска неговия съотборник в Суонзи Ашли Уилямс.

Първа оферта от 20 млн. паунда е готов да отправи Ливърпул за хита от Шахтьор Донецк Хенрих Мхитарян, като същевременно готви втора за Кирякос Пападопулос от Шалке 04 и обмисля дали да не се подсили с Кристиан Бентеке, гръмна в един глас английската преса.

Арменският национал, 24-годишен, играе с еднакъв успех в ролята на “десетка” и флангови нападател, като счупи рекорда за голове в един сезон в украинското първенство с 25 попадения. Неговият трансфер на “Анфийлд” не е обвързан с оставането или не на Луис Суарес.

Мхитарян е следен над 10 пъти на живо от скаути на Ливърпул, като предизвиква интерес още у Барселона, Челси, Манчестър Сити, Ювентус и Атлетико Мадрид.

Мърсисайдци се очаква да увеличат трансферния си бюджет с 15 млн. паунда тази седмица, когато Анди Керъл се съгласи да подпише с Уест Хем, а при вероятната раздяла и със Суарес плюс контузията на Даниел Стъридж почти сигурно ще се търси и нов нападател.

Младата надежда на Челси Кайл Скот е обект на сериозен интерес от грандовете Барселона, Реал Мадрид и Ювентус, информира “Дейли Мейл”. Централният полузащитник, който е на 15 години, а вече е играл за английския национален отбор до 16, още не е подписал професионален договор със “сините”, които са изправени пред битка за задържането му на “Стамфорд Бридж”.

Жозе Моуриньо иска отново да работи с Уесли Снайдер и ще се бори да го привлече от Галатасарай, след като обяви вчера официално завръщането си като мениджър на Челси. Това съобщи турската телевизия Ntvspor, цитирана от “Гадзета дело Спорт”.

Според информацията португалският наставник и холандският плеймейкър вече са постигнали споразумение да подновят професионалната си връзка, довела ги до историческия требъл на Интер през 2010 година. Снайдер премина именно от “нерадзурите” в Галатасарай през януари.

Манчестър Сити проявява сериозен интерес към централния бранител на Реал Мадрид - Пепе. 30-годишният португалец изпадна в немилост в Кралския клуб, след като през миналия сезон отстъпи титулярното си място на Рафаел Варан. Според "Марка", от английския клуб са готови да платят 25 млн. евро за Пепе, а самият той ще бъде изкушен с годишно възнаграждение в размер на 7 млн. евро.

Машината за голове на Порто - Джаксон Мартинес, попадна в полезрението на Тотнъм. Мениджърът на шпорите Андре Вилаш-Боаш настоява 26-годишният колумбиец да бъде привлечен на "Уайт Харт Лейн", съобщава "Метро".

Съндърланд насочи мерника си към голмайстора на Селтик - Гари Хуупър (Дейли Мейл).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Fedde_Le_Grand
04.06.2013 20:40

2ма или 3ма макс са защитниците,които струват толкова пари..Аз лично се сещам само за Хумелс и Луис..15 млн са много за тоя гашник,дано не дойде.А може би Тиаго Силва от ПСЖ..

nofx
04.06.2013 23:10

вси4ки са доволни освен Косчиелни.....

Fabregas_boy
04.06.2013 22:00

Като са много-не ги дават от Байерн и готово.Всички са доволни.

Bayern85_
04.06.2013 19:25

По полека с духането,сексистките изрази си ги задръж за себе си.

dzhalev_71
04.06.2013 19:15

Първо - Байерн да го духат. Минимум 30 милиона за Боса.

Второ имате една пропусната сделка - Даниел Швааб преминава от Леверкузен в Щутгарт като свободен агент.

Отговор
:
13
devic
04.06.2013 20:46

то това е от Сън. трябват и "трансфери" за да могат сайтове като уинър да си пълнят бройката.

RVP_Reus
04.06.2013 20:05

Какви 30 милиона те гонят бе, пич?

Abramovichcfc
04.06.2013 19:28

Какви 30 милина бе пич?Сменяй дилъра ,че като гледам главата не те слуша нещо грешно пиеш или шмъркаш.