Бразилия (20) - Нигерия (20), загубен

14:57
Бразилия (20) - Нигерия (20), загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров от сайта Probet.bg продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. юни: 3 познати от 3 мача - 100 % успеваемост

Залог на деня за 04.06.2013 г.

Бразилия (20) - Нигерия (20)

Трудно е, като се има в предвид все по-бедните на футболни събития делнични дни, да се предлагат все срещи с определена стойност в коефициента. Днес изборът ще падне върху турнира в Тулон. Бразилия спечели първите си три срещи от надпреварата и оправда напълно моето мнение още в началото на надреварата, че ще бъде сред един от фаворитите за краен победител. Състезателите на кареоките, въпреки това не са съвсем сигурни в своето продължаване в следващата фаза и днес нямат причина да намаляват темпото. По-сериозната мотивация за тези млади играчи идва от факта, че всяка тяхна среща е посетена от сериозно количество мениджъри и това ги кара да дават най-доброто от себе си без значение, кой е техният съперник. Нигерия е един от най-слабите тимове на тазгодишния фестивал и категорично най-слабият тим в групата, въпреки че той не е на последно място в нея към този момент. Супер орлите загубиха първия си мач от Мексико с 2:0, а след това до някъде изненадващо се добраха до реми срещу Белгия, но днес шансовете им са доста малки. Едва ли си с отборен дух и себераздаване нигерииците ще успеят да измъкнат нещо от далеч по-можещите си бразилските си съперници.

Прогноза: 1; Коефициент: 1,53

Георги Сотиров, за контакти: Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LoNsDaLe_
04.06.2013 22:10

и тия Ливанците към под вървят..винаги има утре *cigarette*

LoNsDaLe_
04.06.2013 22:10

Има и такива дни. 1-1 направиха ни в клин ни в ръкав

sami
04.06.2013 21:36

Анализът е писан обаче преди мача на Мексико и Португалия, та тогава не са били на 100% наистина класирани, но мачовете не се играят едновременно и към момента вече са класирани след Х-кса на споменатите два тима... обаче ги знаем бразилците как въртят номера, когато вече са се класирали!

sami
04.06.2013 21:25

Единственото с което не мога да се съглася в коментара е, че Бразилия не били сигурни за класирането си- до колкото поне аз видях са си осигурили първото място на 100%! Сега водят на полувремето с 1-0 и единствената причина поради която може да допуснат някое изравняване е, че не ги вълнува резултата с оглед класирането... а Нигерия явно наистина са най-слабия тим в групата... то ако бях по-големи мъжаги, както се е пошегувал Мистрал до сега да бях взели поне една победа... Май им знаят вече номерата мениджърите и не се ловят на дърти негри пробутвани за младежи *smile* Очаквам сега да вкарат обаче поне един гол и нигерийчетата...

acmilan18990
04.06.2013 18:55

Х2

mistral
04.06.2013 20:10

Най-вероятно нигерийците ще опитат старата куртовоконаревска система със смяна на снимките в картотеките. По този начин на терена ще се окаже националният отбор (мъже) на суперлорлите и бразилците освен голове може да отнесат и по някой зад врата от батковците. Всъщност селската система за нуждите на нигерийците е преработена и вече изобщо не е необходимо да се сменят снимките, защото съдиите така или иначе не могат да ги различат. 0:3 точен резултат *lol*

joro_sotirov
04.06.2013 19:21

Ще ни дадеш ли аргументи, защо да подкрепим твоето предложение за Х2, че ние тук повече май не сме наясно от къде може да дойде очакваната от теб изненадваща развръзка?

LoNsDaLe_
04.06.2013 16:32

Мисля че може да се погледне към голове в мача на Ливан и Южна Корея. Напълно съгласен съм с това, което си писал Сотирка и малко почвам да се разколебавам, но чисто статистически моята система дава над 2.5, като гол/гол е @2.00. Ливан иначе без толкова играчи и без най-голямата си звезда в атака не знам как ще вкарат, но да видим.

Kotov
04.06.2013 17:27

и аз мисля че си рпав мача е ан 2.5 на южна корея както сам съгласен и със сотиров че мача е 1 нигерия се аутсайдери но според мен предлагам португалия-българия до 19 над 2.5 или ст патрикс 1