Ол Бойс - Нюелс Олд Бойс, спечелен

15:42
Ол Бойс - Нюелс Олд Бойс, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров от сайта Probet.bg продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. юни: 2 познат от 2 мач - 100 % успеваемост

Залог на деня за 03.06.2013 г.

Ол Бойс - Нюелс Олд Бойс

След изненадващото поражение на Ривър Плейт предината на Нюелс Олд Бойс на върха остана 3 точки, но той има мач по-малко, а до края на сезона след неговото изиграване тази нощ ще остават едва три. Това значи, че ако днес Нюелс спечели тук, то почти сигурно той ще се финишира на първата позиция и ще има право на участие в решителната битка за титлата. От друга стана трудно може да се намери по-неподходящ съперник за Нюелд Олд Бойс в начинанието му да затвърди водачеството си. Ол Бойс не е губи нито веднъж в исторически план от този опонент, а при последната му среща той спечели като гост на стадиона на днешния си гост с 2:1. От началото на настоящата кампания Ол Бойс допусна едно единствено домакинско поражение и едва ли точно сега след като се намира в серия от три поредни шампионатни поражения ще допусне второ и то от съперник, за който домакините се явяват черна котка. Единственият тим от началото на кампанията, който няма поражение като гост е отборът на Сан Лоренцо, а само той успя да си тръгне с три точки от визитата си на Ол Бойс и едва ли точно кръг след него това ще успее да направи и Нюелс Олд Бойс предвид, че неговият резултат тук засяга и доста други отбори. Знакът в полза на гостите тук е доста търсен на пазара и това довежда до логичното му занижаване което се оказва и поредната червена лампичка, която ме кара да смятам, че изборът на двоен шанс в полза на домакините при тези обстоятелства и при това ниво на коефицинета изглежда доста по-разумно решение.

Прогноза: 1Х ; Коефициент: 1,85

Георги Сотиров, за контакти: Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

joro_sotirov
03.06.2013 19:51

Знакът в полза на гостите тук наистина е много търсен на пазара, а евентуална тяхна победа ще окаже влияние върху доста други клубове както съм написал в анализа, а Нюелс Олд Бойс не са Ривър или Бока и така да се каже и страничните фактори вероятно ще бъдат против тях. Те имат важни мачове с Минейро в Либертадорес скоро и предвид програмата им, тук едно реми смята, че напълно ще ги задоволи, но това е само моето скромно мнително мнение за отбора на Нюелс Олд Бойс .

devic
03.06.2013 21:36

не,не. няма съмнение че ше гонят победата до последно,въпреки че са дали почивка на няколко играча. преди полуфинала за либертадорес имат няколко мача,от които е и мач за купата на аржентина. там вече може да се експериментира. все пак е непосилно за нито един отбор от южна америка да се бори за 3 трофея,пък кво остава за голямата изненада от провинцията нюелс. мисля че и тигре ако искат ше спечелят. те сан мартин вече са изпаднали.

devic
03.06.2013 19:41

вероятни състави - All Boys: Cambiasso, Ferrari, Soto, Grana, Coronel, Fredrich, Sarmiento, Sanchez, Stefanatto, Vildozo, Caspary.
Newell’s Old Boys: Peratta, Caceres, Lopez, Diaz, Vergini, Bernardi, Cruado, Tonso, Orzan, Figueroa, Urruti.
навсякъде я пишат тая 2ка,аз също мисля че няма да излезе лесно.

LoNsDaLe_
03.06.2013 18:46

Напълно съгласен за Швеция. Макетатата по принцип са слаби, а ако инфото, че им липсват играчи е вярно още по добре.

acmilan18990
03.06.2013 18:14

двойка, време е да не познаеш , не те хейтвам , просто няма как да си на 100 % успеваемост , по тая логика.