Обрат: Алегри остава в Милан, Рома отива към Блан

10:07
Обрат: Алегри остава в Милан, Рома отива към Блан
Милан обяви официално, че Масимилиано Алегри ще е треньор на отбора и през новия сезон, след като се очакваше раздяла и преминаването на специалиста в Рома, откъдето сега се пренасочват разочаровани към Лоран Блан. Това гърми в един глас днешната италианска спортна преса.

“Отношенията ни с треньора, които никога не са били разрушавани, продължават с доверие и пълно и взаимно уважение – казва почетният президент Силвио Берлускони пред уебсайта на “росонерите”. – Гледахме с Алегри и Адриано Галиани заедно победата на Примаверата по Милан Ченъл и имахме честен и сърдечен разговор, в който прегледахме и анализирахме изтеклия сезон, като си изяснихме някои неща.

Споразумяхме се по правата и задълженията на клуба към треньора и на треньора към клуба. Освен това говорихме за типа футбол, който Милан трябва да практикува, както и за състава през следващия сезон.”

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

idol_bg
03.06.2013 15:07

Явно Берлускони го е ударил яко на компромиси.Или пък Алегри се е съгласил да играе с 3-ма в атака......))))))))))))

dzhalev_71
03.06.2013 14:22

Ще вземат Биелса. Той и без това напуска Билбао.

Abramovichcfc
03.06.2013 15:32

Лоран Блан вече е започнал сериозни преговори с Рома той е най вероятен за поста мениджър на вълците.

Abramovichcfc
03.06.2013 12:23

В опциите на римляните влизат аржентинецът Марсело Биелса, известен като Лудия, бившият френски селекционер Лоран Блан, треньорът на Лил Руди Гарсия, доскорошният мениджър на Манчестър Сити и бивш ас на Лацио Роберто Манчини, легендата на "джалоросите" Кристиан Панучи и дори спряганият за Реал Мадрид предводител на Пари Сен Жермен Карло Анчелоти.

Манчини и Карло Анчелоти според мен отпадат за вълците.