От Кубан: Ако Ивелин иска да отиде в Англия, ще го пуснем

13:35
От Кубан: Ако Ивелин иска да отиде в Англия, ще го пуснем
Ако Ивелин Попов иска да заиграе в Англия от новия сезон, Кубан няма да му прави пречки, разкри треньорът на клуба от Краснодар Леонид Кучук пред местно издание.

Попов бе истинска сензация през последния сезон в руския шампионат и имаше огромна заслуга за класирането на Кубан за първи път в евротурнирите. Българинът дойде в клуба през миналото лято от Газиантепспор, но според журналистите в Краснодар интерес към капитана на България има от Англия, Украйна и Турция.

"По повод Попов нищо не мога да кажа. Ивелин е приятно откритие за мен. И не толкова като футболист, а и като човек. Не искаш да губиш такъв играч", сподели Кучук.

"Но голяма част от съдбата на Попов зависи от самия него. Ако иска да отиде в Англия – ще напусне Кубан. Ако приеме да остане в Краснодар – ще сме много доволни", каза още специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Cristian0
03.06.2013 10:49

Ако става въпрос за Висшата лига е длъжен да приеме, но пише Англия , а примерно в Чемпиъншип лично според мен нивото на футбола е по-високо от първенството на Русия, но няма шанс за евротурнири !

Messi9818
03.06.2013 12:25

Англия нормално говорят за ВЛ,кой ще ти отиде в Чемпиъншип...коментарът ти е напълно смешен в Чемпиъншип нивото по-високо от Руската ПЛ хахаха.. в нея има играчи като Хълк,Витсел,Алвеш,Ето'о,Вилиан,Ласс,Траоре,Кержаков,Денисов,Думбия,Лав,Хонда да ен изброявам още и нивото било по-ниско от това в Чемпиъншип*lol**lol*

BuTaMuH_C
02.06.2013 16:20

където и да отиде му пожелавам здраве,късмет,да се пази от контузии и да вкарва голове за отбора си

Deco_Sneijder
02.06.2013 14:23

Наистина нашето момче се превърна в много ключов играч,още когато го гледах по бнт с Литекс се виждаше,че е най-добрия бг играч в първенството за тогава *smile*.Дано има възможност да го вземе някой клуб в Англия,само ще спечелят от него *smile*