Велев: Славия са грамотен отбор, знаят да играят футбол

14:43
Велев: Славия са грамотен отбор, знаят да играят футбол
Старши-треньорът на Левски Емил Велев говори днес пред представителите на медиите на редовния си седмичен брифинг преди утрешния двубой от 28-ия кръг на първенството срещу Славия.

" Славия е много грамотен отбор, знаят да играят футбол и утре очаквам да ни предложат един добър спектакъл. Надявам се да играем добре и публиката да види добър мач. Това е софийско дерби, срещу Славия се играе трудно. Всичко си зависи от нас. С две точки сме пред ЦСКА и се надявам след утрешния мач да я запазим", каза Велев.

"Нашата цел е да играем постоянно добре, но не винаги се получава. Знаете, че имаме много млади футболисти и чужденци. Надявам се срещу Славия да покажем лицето от последните два мача. Знаете, че не коментирам съдиите, но Цветан Димитров е добър избор за мача", завърши наставникът на Левски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DoN_vOLen
22.05.2009 20:59

вие червените говеда сте жалко жалко племе ше ни отупат от че..... дебе жалките чорбари а неэнам кои е идиота тоя селяк лябо пенев или велев повярвайте ми пенев е !

UltraBlueHool
22.05.2009 16:52

с 2 гола или повече могат да ви бият Левски и Сливен *joking* (става въпрос за този сезон) Иначе с по 7 само Левски могат да ви бият *wink* Прасенца искам да ви кажа не се надявайте на нещо от Славия.И да направят изненада ще видите свински паржоли на Кочин парк,защото Локото ще бият чорбътъ.Левски шампион!

tamate_unufreev
22.05.2009 16:50

*joking* Велев: Славия са грамотен отбор, знаят да играят футбол
Мерси Г-н Велев по прякор Кокъла че ме светнахте и ме накарахте да открия топлата вода ... Такъв мач ще ти предложи Славия че свят ще ти се завие *smile* най малко с 2 ще ви отупат

Docker
22.05.2009 15:07

Няма как да му дадат приз на него за най-малоумен,докато Чичовото ви е треньорче.Добре че е той,да заеме мястото на Ал Томов. *joking*

leketoo
22.05.2009 15:05

Славия са грамотни, ама ти си оставаш един ИДИОТ! Трябва да му се даде приз за най-малоумен треньор в историята на една тоалетна!! Идва есента, пак ще има "дербите" с Батки и ще се плаче много!