Лазаров и Машадо извън групата на ЦСКА

14:36
Лазаров и Машадо извън групата на ЦСКА
Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев направи две значителни промени в своя състав преди дербито с Локомотив София тази събота.

Треньорът на "армейците" изненадващо остави извън групата от 18 футболисти Здравко Лазаров и Фелипе Машадо, като със сигурност причината за отсъствието на дуото не е контузия.

Предполага се, че "Електричката" и Машадо са аут заради слабото им представяне в последните два двубоя на тима срещу Левски и Черно море.

Както е известно, Лазаров изпусна дузпа за ЦСКА срещу "моряците", а титулярният до скоро ляв бек на тима носи вината за гола на Зе Соареш от Левски във вечното дерби.

Групата на ЦСКА:
Ивайло Петров, Иван Караджов, Йордан Тодоров, Павел Виданов, Йордан Минев, Иван Иванов, Кирил Котев, Викторс Морозс, Маркиньос, Давид Силва, Ели Маркес, Руи Мигел, Дормушали Саидходжа, Александър Тонев, Атанас Зехиров, Александър Събев, Николай Чипев, Александър Бранеков

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cesekarchetooo
23.05.2009 02:08

Много правилно. И двамата бяха абсолютни фигуранти в последните двубои. Следващата стъпка ще е да разкара Маркиньос, Руи Мигел, Пифа и Ванката от състава и да им намери качествени заместници през лятото. В титуляра задължително трябва да влезнат Морозс, Бранеков и Тонев.

xumuk
22.05.2009 23:29

4ужденците тряба да бадат изритани през лятото щото нестават и немогат и пре4ат 4ужденци -да но на нивото на Хидиует,Петре,Кабат,Радимов..

MeToDueB
22.05.2009 21:07

Машадо, Маркиньос и Руй Мигел трябва да ги изгони и от отбора .. ама Здравко Лазаров защо го изкара от групата .. Какво, като е изпуснал дузпа .. и Бекъм и Тери са изпускали по същия начин .. и Роналдо и всеки .. какво, като е изпуснал дузпа .. има си някаква вражда той с Любо Пенев и за това не го е вкарал в групата .. Трябва да вземем са Благой Георгиев и Светльо Тодоров. Пари има .. все пак Титан АС е най-богатата фирма в България, но дали ще отдели крупна сума и за футбола .. не знам.

Adrian000
22.05.2009 20:38

dracula_88, и чии пари ще правите селекция?! Тези за лиценза или от боклука *joking* Те нямат пари да си изплатят заплатите на футболистите пък камоли за селекция *lol*

UltraBlueHool
22.05.2009 16:50

Утре който и да играе няма да спаси цецка от желизничарите.

Futbulfen
22.05.2009 16:10

Принципно не ме вълнуват проблемите в свинефермата с обитателите и нейните почитатели,но гледам много помия се хвърля върху Маркиньос..мислете к'вото щете,но знайте,че Маркиньос е футболист и друг е въпроса,че не използвахте качествата му.Не може да играеш със сърце за дадения отбор при положение,че от трибуните така наречените твой фенове те псуват,ругаят и хвърлят фланелката ти.Ще кажете,че т'ва е станало с оглед слабите му игри *joking* е няма такова нещо.От край време ващо подобие на публика мрази черни момчета и не ги приема(с изкл. на Гей,който беше бротален футболист(нещо което се харесва на вас)) Евала,че съсипахте момчето..разчитайте на Сашко Тонев *sick*

Kalinho
22.05.2009 16:04

Чичовото в национала си беше дарво и кон с капаци такъв е и като тренъор*smile* прави грешка след грешка. първо скандала с Данчо беше един от най сърцатите играчи и лидери на отбора сега и с Зравко Лазаров може би тои и манчев са най добрите атакуващи футболисти не знам защо и с него успя да се скара. А и за Маркинъос не сте прави миналата година той беше в основата на титлата

No_ConnectioN
22.05.2009 15:37

Защо не играят или не пускаш в групата играчи като Лазаров ами там попадат Ели маркес(пълен неадекватник) Давид силва (който е кръгла 0)!?

No_ConnectioN
22.05.2009 15:35

Пенев спри да се правиш на къвто не си защото си жалак бездарник и много прост човек! За машадо беше краино време да го махне но защо не пускаш Здравко ЗАЩО НАЛАГАТЕ от 2 години бездарната маймуна маркинъос Защо не пускаш морозс дефанзивен халф ами десния бег минев?

dracula_88
22.05.2009 15:32

Какво ви избива вас, левсарите, на обсъждане на титлите на ЦСКА?! Има ги и толкова, тук виждам просто една статия с акцент върху двама футболисти, нито титли, нито Левски не се споменава. Ама на доста от вас това ви бърка в здарвето и е фиксидея да пишете против ЦСКА навсякъде и за всичко. Пишете, с приказки статистиката не се променя. Относно изваждането - не съм съгласен, определено имам какво да се желае и от двамата, но в момента трудно Пенев ще избере нещо по-добро. Трябва селекция още това лято.

Docker
22.05.2009 15:22

Да-за 20 години демокрация,без покровители,"великия отбор"е с точно 6 титли *joking*

nasran_chorbar
22.05.2009 15:19

Защо САМО 15 подарени?!! От 89-та,от както падна Партията-Майка на чорбата те имат само 6 РЕАЛНИ титли.

bacardy_breezer
22.05.2009 15:17

25 РЕАЛНИ ,честно спечелени титли май е по-добре от 31 ,от които 15 подарени ? *wonder*

Docker
22.05.2009 15:09

Е,той не си показва муцуната след загуби на чорбата,прави се на отворен само когато НЕ трябва *joking* чорбари,кво да ги правиш

KILLna7
22.05.2009 15:07

Абе единствения който се опитва да се праи на оригинален си ти само ,че си толкова прост и не ти се получава .Чудя се кога ще кажеш нещо за мача с левски???А да нищо няма да кажеш защото детската ти глава неможе да г оизмисли .А по темата : за Машадо незнам но Лазаров според мен си е лидер на отбора ви откъдето и да го погледнете; най-опитен ,играл е в националния ,на всеки се случва ада пропусне дузпа ,то на днешно време това е модерно .И единствения виновник да сте толкова слаб отбор е онаа куха ламаринена глава дет ви се води за треньор. *sick*

leketoo
22.05.2009 15:00

Пак тъпички WC-кари, които пробват да са оригинални! Аман от вас бе, лейки! Нормално са извадени. Машадо ходи като преял от два мача и няма верен пас, Електричката явно не се разбира в Любо и пропуснатата дузпа му изяде главата. Следващият е трагичния Маркиньор!!! *sick* Победа с 2:1 за ЦСКА *joking*

LFC_T9_G8
22.05.2009 14:50

кочина викат на вас ГОВЕДА .. хахаха .. 25 титли *lol*

nasran_chorbar
22.05.2009 14:42

Само трябва да остави Ивайло Петров, Иван Караджов, Йордан Тодоров, Павел Виданов, Йордан Минев, Иван Иванов, Кирил Котев, Викторс Морозс, Маркиньос, Давид Силва, Ели Маркес, Руи Мигел, Дормушали Саидходжа, Александър Тонев, Атанас Зехиров, Александър Събев, Николай Чипев и Александър Бранеков извън групата и да закрият скапаната кочина най-накрая.
*joking*