Бразилия - Англия, познат

09:10
Бразилия - Англия, познат
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров от сайта Probet.bg продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. юни: 1 познат от 1 мач - 100 % успеваемост

Залог на деня за 02.06.2013 г.

22:00 часа: Бразилия - Англия

Изглежда някак леко несериозно победата на Англия тук или поне двойният шанс в полза на трите лъва да бъдат оценени толкова високo. Още повече, че става дума за среща с приятелски характер. Ясно е, че евентуално прогнозиране на тази среща с конкретен знак ще бъде или на база на пристрастия или изцяло в подкрепа на рибарския девиз "на слука". Четири от последните пет срещи на кариоките приключиха с опцията за попадения и в двете врати. Четири от последните пет срещи между тези съперници също приключиха с успешно изпълнение на опцията гол/гол и при този коефициент и при тези обстоятелства отново най-натрапчивата опция изглежда много подходяща. Бразилия и защита звучат като думи, които трудно могат да бъдат използвани заедно, а слабостите на английския тим в отбрана произтичащи от постоянните ротации и скандали между играчите точно в тази линия едва ли са тайна за някого. Последната приятелска среща между двата тима през февруари тази година приключи също с посещения на топката и в двете мрежи и ако и днес търсите подходящо решение конкретно за този мач, то предложената опция вероятно ще се оказва едно от най-подходящите.

Прогноза: гол/гол, коефициент: 1,85

Георги Сотиров, за контакти: Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LoNsDaLe_
02.06.2013 22:22

Браво Сотирка, като гледам в барометър си ги изкъртил, давай все така *beer*

LoNsDaLe_
02.06.2013 22:00

сега се прибирам и гледам че е 2-1 от мача на Алмериа, не го гледах но важното е че има 3 гола. *cigarette**money*

Kotov
02.06.2013 19:35

португалците до 21 - харватска 21 мисля че ще стане една 1ца мисля ч пред собствена публика ще ги размажат бая

night_wolf1984
02.06.2013 18:13

Абе ,коефициента на Викингит много се е вдигнал ,защо така?Някой ,ако знае да пише*smile*

Kotov
02.06.2013 10:37

аз за днеска предлагам сащ-герамния над 2.5

LoNsDaLe_
02.06.2013 10:05

За Сао Пауло още не съм решил, мисля да изчакам, а и Роналдинио май е в състава на Атлетико, въпреки че едва ли ще им помогне много след като Бернард и Ревер ги няма. Според много журналисти тренера на СП е напипал идеалната схема и ще е трудно за противниците поне в следващите няколко мача докато се нагодят. ДНБ-то варира между 2.10/2.20

Днеска също в Испания Алмерия има мач срещу Хирона, който ще е като финал. Ако Виляреал се издъни срещу Барса Б, и Алмерия и Хирона може да грабнат директна промоция при победа. Хирона не го устройва да седят отзад и да чакат и ще атакуват според мен, а Алмерия по принцип винаги играят атакуващо- 2-та отбора с най-добрата атака в лигата. Over 2.5-@1.72 е подарък според мен, коефицена падна вече от @1.80 сноши.