Пенев: Имаме напредък, не сме се отказали от титлата

14:19
Пенев: Имаме напредък, не сме се отказали от титлата
Наставникът на шампионите Любослав Пенев заяви за пореден път, че ЦСКА не се е отказал от борбата за титлата в традиционната си префконференция, преди столичното дерби срещу Локомотив София.

"Тренираме с настроение. Не сме се отказали от титлата. Има още три мача и докато не свърши последния мач, вярвам, че ще станем шампиони. Все още титлата е в играта."

Пенев сподели, че не се интересува от резултатите на другите отбори, а единственото важно е представянето на неговия отбор.

"Откакто работя с отбора вече трети месец съм доволен, че има напредък. Не ни интересуват другите отбори важно е ние да побеждаваме."

На въпрос, дали ако завърши на второ място, ще напусне отбора, треньорът обяви: "Това е изключено и имам още какво да дам на ЦСКА, има още доста работа в отбора."

За наложеното наказанията на БФС с лишаване от домакинство Пенев бе лаконичен:

"Когато ЦСКА се провини, БФС са най-стриктни в наказанието, аз обаче разбира се, не очаквам нищо друго. Ристосков беше прекрасен във Варна. Фактът, че ни пращат новаци на "Българска армия", които да се учат как да свирят, е красноречив за отношението към ЦСКА. Съжалявам, ако объркахме всички с това, че още сме в борбата за титлата, но такава е нашата цел", завърши Любослав Пенев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Adrian000
22.05.2009 23:06

Слeд края нa сезона oтбoра нa CSKA официалнo ще се прeкръсти на WCKA в чeст на сaмoубилия им се фен носещ славното прозвище ЛЕКЕТО!

torres_228
22.05.2009 18:46

leke .. първо - Каква ти е възрастта на теб ? И второ - ти изобщо вярваш ли си ? Това WC където го викаш ве БИ и ве мина и сега е 1виии .. по точно вие сте WC , защото сте 2ри !! *wink* Пак ще пишем след края на сезона .. искам да вида как ще реагираш тогава.. *thinking*

Docker
22.05.2009 15:08

leketoo,мажи се с белиня и си легай,че нещо много почна да фантазираш...ПАК.

leketoo
22.05.2009 15:06

Бием и в трите мача и WC-то приключват втори. След това им се дава по една калъфка, която им се полага и Кокала де депортира *joking*

UltraBlueHool
22.05.2009 14:37

Пена знам че съжаляваш че сте в борбата за титлата.Ама жалвай се пред съдиите,те ви оставиха в борбата.Левски шампион!