Чичарито вече е голмайстор №5 на Мексико (видео)

10:49
Чичарито вече е голмайстор №5 на Мексико (видео)
Мексико и Нигерия завършиха наравно - 2:2, в контролна футболна среща, играна в Хюстън пред повече от 60 000 зрители, предимно мексиканци. И двата гола за Мексико вкара нападателят на Манчестър Юнайтед Хавиер Ернандес - Чичарито.

Мексико поведе с гол на Ернандес в 21-ата минута, но малко след това тимът остана в намален състав след червен картон на Пабло Барера. Нигерийците се възползваха от численото си превъзходство на терена и обърнаха резултата до почивката с попадение на Браун Идейе от дузпа и автогол на Диего Рейес.

Хавиер Ернандес възстанови равенството в 70-ата минута с втория си гол в мача след центриране на Карлос Салсидо. Така Ернандес излезе на пето място по голове за Мексико с 32 попадения в 47 мача.

Мексико остава непобеден през 2013 година, но тимът все още няма и победа след шест поредни равенства.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Rooney_1010
01.06.2013 15:18

Чичарито е класа,така и не разбрах защо Сър Алекс не го пускаше в игра

degea97_
01.06.2013 12:20

Чича е машина , дай боже да остане и да играе вече титуляр , а ако напусне което искам да стане по - простата причина , че искам да играе редовно , Чича е уникален талант , не блести със техника , но има прекрасно заставане и играе със много мозък , а ако остане най - много да бъде резерва на евентуалния нападател , който се спекулира , че ще вземем .