Бразилия (20) - Мексико (20), спечелен

15:48
Бразилия (20) - Мексико (20), спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:


м. Май: 16 познати от общо 25 мача - 64.0 % успеваемост

Залог на деня за 31.05.2013 г.

Бразилия (20) - Мексико (20), 20:30 часа

Днес акцентът няма как да не падне точно върху отбора на Бразилия до 20 години изявяващ се на турнира в Тулон, Франция. Бразилските играчи до 20 години са един от големите фаворити за спечелването на международния футболен фестивал. Тимът леко подценява играта в отбрана, като често използва защитата си като втора атака, но класата на селесао е повече от значима на фона на останалите участници. Отборът на златистите, заедно с още няколко селекции, вероятно превъзхождат с класа повече от тазгодишните участници в тази надпревара. Мексиканците стартираха с победа с 2:0 над Нигерия, но е добре да се подчертае, че точно тимът на супер орлите вероятно ще бъде най-слабият в тази група. Липсата на много впечатления и трите точки спечелени от Мексико в първият мач правят така, че букмейкърите тук предлагат коефициент за победа на бразилците, който не е лишен то стойност. В конкретния мач имаме ясно изразен фаворит със значителни шансове да спечели, а и той е добре оценен.

Прогноза: 1, коефициент: 2.25

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kotov
31.05.2013 23:04

а иначе аз ако не споря няма да е интересно ако винаги има консенсус

joro_sotirov
31.05.2013 22:43

Котов,

нямам нищо лично против теб, дори ти симпатизирам за начина, по който описваш случващото се по време на футболните срещи, защото през твоя поглед изглежда така все едно представяш мачове не от европейски първенства, а такива от кварталините изкуствени игрища. Та според тук само ти от редовните читатели някак не успявах да схванеш линията и смисълна на коментарите. Не е целта да биеш контри на всеки, който се включва с предложение и насочва вниманието на другите към даден мач. Няма голяма полза от това да плюваш всеки предложил мач или просто подложил го на коментираме. Казва някой, че смята да заложи на Хака вклюваме се с коментири, а ти след това отчиташ, че не е познат, но остави, че ти не даваш прогнози и мнение, но и да дадеш тя (прогнозата) задължително ще бъде контра и то без аргументи, което е най-натоварващото. Ти по подобен начин се опитва да се състезаваш и с мен и ако не се лъжа от 7-8 срещи не позна нито един, а само дето не опита хокей на над 0,5. А няма да говорим за РОИ, защото ти просто целиш да постигнеш познаваемост, а не РОИ но както и да е. Но искам да ме разбереш правилно и по приятелски! Нито ти се правя на майстор, нито ти търся сметка как и какво залагаш, а просто искам да ти обърна внимание, че при бетинга и нагласата оказва огромно значение и този негативизъм и вечен упор не водят до нищо добро. По-скоро можем да се опитаме да дебатираме и анализираме заедно повече мачове от колкото да отчитаме дали еди кой си е познал или не. И тогава, ако извадиш разумни доводи можеш да предложиш друго, но ей така за спорта както се казва....Както всички знаем това(печалбата от залози) е процес и с подобни форумни дискуии ще можем да отсее по-сериозните бетори от хейтърите, а и да отсеем подходящото в тиража от мътилката.
Утре пускам нова рубрика (Топизбирът на уикенда преди я имаше) и там ще можем да направи нещо подобно на форум и през целия ден да анализираме тиража и случващото се на пазара. Днес Йостер беше чудесен пример за това как само на база движението на пазара може да се улови една изненда. Хайде хубава вечер на бетинг фронта и утре продължаваме войната с букитата.

devic
01.06.2013 03:51

не аз не мисля че главна му цел е да не ни се получават залозите. просто изтъква негативите за избрания отбор,докато ние търсим положителните им черти. реално погледнато освен аз,дето го играх за шоуто изгоряха и доста други специалисти по които се ориентирах. в турски сайт ги пишеха 87% сигурност. миналата вечер беше същия цирк. търсиш логика в оувър на атлетико минейро,14 мача подред с над 2.5,48 мача без загуба и когато решиш че 1.7 е подарък,второто сякаш си бяха дали почивка преждевременно.искрено съжалявам че тихуана не им мушна дузпата в края,даже не мислех за собствения си залог тогава.,ще бъде хубаво ако наистина опонира с по-добри прогнози,вместо да злорадства.

Kotov
31.05.2013 23:03

искам само да кажа че 1 грешно садийство много сбърка целия мач гледах го и съжалявам добре че направих 1 залог избивка 1 брей уондърс 1 жоинвил на краен на полувреме

Kotov
31.05.2013 21:37

е такава пародия няма изгониха 1 футболист след 4 минути го върнаха гол и асистенция :@

LoNsDaLe_
31.05.2013 21:59

мани баце на мене ми трябват още 2 гола в мача на Сотирката, а Мексико вече е с червен. Надявам се Бразилия да ги напъне...

Kotov
31.05.2013 20:45

е тея смотани швеи скраха се ся 4 минути бави мача с чарвен за йостер

Kotov
31.05.2013 17:56

жоре йостер ги гледам 3 мача защитата им е се едно сме се събрали в махалата единствено в началото на сезона мислех че ще са от отборите които ще са много здрави домакини срещу хелзингборг имаха добра игра но липса на късмет за гостите ги лишиха от падане на 5-6 гола и срещу хекен като хекен тая година са посредствен отбор а колкото до мача на хака играх ги 2 кръга и вата кръга ми ебаха майката и за това няма да ги играя докато не покажат стабилна игра още не са това което искам

joro_sotirov
31.05.2013 17:45

Хака и според моето скромно мнение си струва! Букитата още малко се чудят как да ги оценяват, защото стартираха лакатушейки, но поне в домакините си срещи следва да покажат постоянство. Ситуацията на Хака в този ешелон би следвало да изглежда като ЦСКА или Левски да се подвизават в "Б" група. Относно Гьотеборг смятам, че там са налични всички предпоставки да видим изненада, а и от 1998 година до днес ИФК спечели само последното си гостуване на Йостер.

devic
31.05.2013 17:15

аз писах 1цата на хака и мисля и пак турците да пробвам,макар че ми забиха нож с онова 3-3.

night_wolf1984
31.05.2013 16:56

Хубави предложения от г-н Сотиров и обосновани.Успех на всички,аз лично ще ги пробвам*smile*

joro_sotirov
31.05.2013 16:34

Бонус предложението ми за днес е от Молдова:
Костулени - Дачия Кишинев
Последен кръг като Дачия следва да спечели за да запази 3-тото си място. При реми или загуба ФК Тираспол вероятно ще се окаже 3-ти. Собствениците на Костулени и Дачия са доста близки приятели и ако Тираспол води на получвремето Дачие ще вземе мача леко. Тук и възможностите на живо за залог не са за пропускане.
.
Мексико също следва да спечели срещу Нигерия, защото супер орлите ще бъдат без всичките си основни играчи.
Успех!

LoNsDaLe_
31.05.2013 17:07

За Мексико съм съгласен, но за Молдова мисля че не си струва рискът. И 2-рия и 3-я играе Европа, така че не е ясно дали ще си дадат много зор.

Kotov
31.05.2013 16:30

от мен неска ЙОСТЕР-ГЪОТЕБОРГ 2КА НА ПОЛУВРЕМЕ НА КАРАЕН КАТО НА ПОЛУВРЕМЕ МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ СТАНЕ НА 80 % И ЖОИНВИЛ -АСА 1ЦА да се обосновя гъотеборг имат желание тая година а се борят за челните места и най вече да станат шампиони имат хубав отбор но без да печелят точки като гости трудно ще стане а йостер бяха приятената изненада на миналия сезон в суперетан като бяха с уникални игри като домакини , но тоя сезон при елита имат многобройни проблеми и записват мачове в които допускат страшно много голове предди няколко седмици имаха мача за купата и гъотеборг бяха красноречиви 1-4 в тяхна полза като целия мач изцяло бяха по добрия отбор . за жоинвил мога да кажа че мача от серия Б изцяло се печелят домакинските мачове много рядко отборите допускат изненада жоинвил като домакини са безпощадни и смятам че мача ще си го земат без особенно големи трудности. УСпех на всички

LoNsDaLe_
31.05.2013 16:16

Късмет майна. За мен е НАД 2.5 тоя мач-@1.80 *cigarette*