Валдес потвърди: Напускам!

13:07
Валдес потвърди: Напускам!
Решението да напусне Барселона след изтичането на договора си през юни 2014 г. потвърди преди минути вратарят Виктор Валдес на специална пресконференция и допълни, че е отворен за споразумение с родния си клуб за напускане и още това лято. Стражът, свързван с преминаване в Монако, изясни, че е пуснал сам комюникето си за напускането, тъй като от Барса не са били съгласни да го сторят заедно.

“Идеята ми е да си изпълня договора, тогава приключва цикълът ми тук, но трябва да намерим най-доброто възможно решение. Нямам усещането, че мачът с Малага ще е последният ми за този клуб, комуто дължа всичко. Чувствам, че етапът ми в Барса приключва – това е. Да си вратар на този отбор тежи много – подложен си на голям стрес, а и аз самият си наложих психологически товар поради огромното желание Барса да побеждава”, коментира Валдес в първото си публично изказване, откакто обяви, че няма да подновиа договора си със своя роден клуб след над 20 години служба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dadeds
01.06.2013 01:21

Валдес напуска, Рейна отива в Барселона, а Асмир Бегович в Ливърпул.

edyy_789
31.05.2013 21:37

Довиждане Валдес доста ни помогна и доста ни разочорова но мерси чоа *tongue*

del4o98
31.05.2013 15:56

Василиев опроверга информациите, че Монако ще купи вратаря на Барселона Виктор Валдес и нападателя на Манчестър Сити Карлос Тевес. "Не водим преговори за Тевес и никога не сме обсъждали подобен трансфер. Валдес? Не, ние си имаме вратар, от когото сме доволни (Даниел Субашич - б. р.).

ShadowDemo0on
31.05.2013 15:25

Еми напускай - 7 гола на полуфинал за Шампионска лига малко ли са ти е ?

Johan_Cruyff_14
31.05.2013 18:40

Точно пък Валдес беше най-малко слабият(смешно е да се говори за най-добър, след този позор) срещу Байерн.

madridistaaaaaa
31.05.2013 18:38

Че само той ли е виновен за тези 7 гола,даже мога да ти кажа,че от всичките 7 гола той направи каквото можа просто Барса беше повече от трагична и в 2-та мача,Байерн ги смаза напълно.Валдес не е виновен!Но наистина ще ми е интересно да видя в кой отбор ще отиде аз лично бих искал да иде в Висшата лига да видя как ще се справи там.

Messifan10
31.05.2013 14:26

Валдес не напуска, в Трол Футбол видях, че всички се ебават, че той остава.

John_Jameson
31.05.2013 14:19

Жалко, че Валдес напуска ... да, много хора не го харесват, но аз знам, колко много пъти ни и спасявал в трудни моменти!!! Винаги ще бъде помнен!!!

unbeatable49
31.05.2013 13:27

Вратарят на Барселона Виктор Валдес потвърди желанието си да напусне "Камп Ноу" през лятото на 2014 година. Каталунският страж свика специална пресконференция, на която обясни причините си за взетото решение. Валдес бе свързван с трансфер във френския Монако това лято, но сподели, че иска да остане още един сезон. Вчера спортният директор на монегаските Вадим Василиев разкри, че на този етап клубът няма намерение да привлича испанеца.

"Иска ми се помоля за извинение за месеците мълчание. Зная, че дължа обяснение на феновете, най-вече на клубните членове (б.р. сосиос) и като цяло на всички. Зная, че дължа обяснение за моето решение да не продължа договора си. Предпочетох да мълча до днес", започна пресконференцията номер "1" на "блаугранас".



"Чувствам, че моето време в Барселона приключва с договора. Вече 20 години съм тук и напрежението, което носи тежестта на фланелката е твърде голямо. Смятам, че клубът ще има достатъчно време, за да намери достоен заместник. Информирах клуба през януари, когато ми предложиха нов договор", обясни основните си аргументи вратарят.

"Повтарям, дължа всичко на точи клуб. Няма да позволя на никой да спекулира с фнансови цифри. Затова казах на клуба, че няма да обсъждам нов договор с каквито и да било финансови параметри. Казах на клуба, че решението ми е твърдо и не подложи на разглеждано", категоричен беше Виктор.

"Идеята е да изпълня договора си, но трябва да търсим възможно най-доброто решение. Моето желание е винаги Барса да печели. (...) Нямам усещането, че мачът с Малага ще е последният ми мач. (...) Без съмнение се чувствам оценен тук. Аз съм един от отбора. Не се чувствам желан, чувствам се обичан тук", призна легендата на "лос кулес".

На пресконференцията присъстваха другите трима капитани Карлес Пуйол, Чави Ернандес и Андрес Иниеста. Не се появи обаче никой от клубните шефове. Триото не взе думата, а се яви единствено като подкрепа на Валдес.

rooney_fen_256
31.05.2013 13:14

Уинър, в момента в който Трол Футбол, започне да обявява преди вас някаква новина свързана с футбола (както сега) е момента, в който трябва да разберете, че западате и трябва да се стегнете. *wink*